Wydaje mi się, że dlatego, że nie mógł znieść, że jest gejem/ lub że został wykorzystany przez geja. Spowiadał się przecież ze zrobienia laski koledze na przepustce i mówił, że go to martwi bo co by matka powiedziała itp. A potem przecież Ks. Adam widział seks właśnie jego z tym nowym blondynem - Adrianem (?).
Uważam, że się powiesił bo był "wykorzystywany seksualnie". I to w dodatku przez innego faceta. W takim samczym środowisku jakakolwiek słabość jest bardzo źle widziana, to sprawia że się ląduje na samym dole hierarchii. Chłopak sobie z tym nie radził a był zbyt słaby by postawić się fizycznie blondynowi. Psychicznie nie dał rady i wybrał ucieczkę w śmierć. Ot co
A mi się wydaje, że on nie był wykorzystany przez blondyna. On chyba tego chciał, ale wew nie mógł się z tym pogodzić. Po rozmowie ks z siostra wydaje mi się, że to ks go wykorzystał i dlatego się zabił. Wcześniej napisał na drzwiach, że ks to pedal. Ks od razu wiedział, że to on, wszczął jego poszukiwania.
Ja myślałam że to Adrian napisał na drzwiach. czemu myślisz że to ksiądz wykorzystał tego chłopaka, który się powiesił, nie pomyslalam nawet o tym, chyba coś mi umknęło...
Chłopak się powiesił, bo nie chciał , żeby jego matka i środowisko dowiedziało się, że jest homoseksualistą i to pewnie on napisał na drzwiach , że ksiądz to pedał.
wydaje mi się , że wcześniej tego napisu nie było i dopiero w nocy jak ten chłopak zniknął to ten napis się pojawił i wtedy go ksiądz Adam spostrzegł (jakby napis był za dnia to by go wszyscy wcześniej zobaczyli), więc zakładam , że chłopak napisał to z rozpaczy, uciekł i się powiesił