PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640446}
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 43332
5,6 45 krytyków
W imię...
powrót do forum filmu W imię...

Warto posłuchać, szczególnie dla tych, którzy uważają, że film jest antyklerykalny.
http://www.rdc.pl/publikacja/ks-andrzej-luter-recenzuje-film-szumowskiej-w-imie/

ocenił(a) film na 1
mnitek

To jest kapłan "Gazety Wyborczej" . On z Kościołem nie ma nic wspólnego, ale jak ktoś lubi być ogłupiany przez ateistów w sutannach to niech śmiało ogląda.

ocenił(a) film na 2
HRA

HRA, napisałaś prawdę, to jest wredny ksiądz i więcej o nim nie powiem, chociaż dominikanie u lisa też się ślinili mówiąc o tym filmie,ale o nich nie wiem czy też są

ocenił(a) film na 6
HRA

Jak czytam twoje posty, a także innych niektórych osób na filmwebie, między innymi osobnika powyżej, to mój organizm momentalnie reaguje śmiechem, inaczej się nie da czasami, pozostaję się tylko śmiać... Ciekawe jak to jest być takim nienawistnym, zaślepionym człowiekiem.

ocenił(a) film na 1
agatakoniak

Jest wspaniale . Już ci odpowiadam.
w związku z tym ,że jestem młodzieńcem kulturalnym, oczytanym i uprzejmym. a dobry Bóg obdarował mnie niezwykłą urodą to wiodę cudowne życie. Podróżuje, uprawiam sporty najbardziej ekstremalne, mam dom z pięknym ogrodem i zawsze jestem otoczony wianuszkiem pięknych, rozpieszczających mnie dam, którym zupełnie nie przeszkadza , że jestem {jakżeś to ujął} - nienawistnym, zaślepionym człowiekiem.
Do tego jestem pisiorem, moherem, kibolem, katolem, homofobem i antysemitą.
i faszystą naturalnie.

a wiesz dlaczego takie piękne życie wiodę - bo unikam zaplutych po pas ludzi, którzy określają innych zaślepionymi i nienawistnymi .

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 8
HRA

''a wiesz dlaczego takie piękne życie wiodę - bo unikam zaplutych po pas ludzi, którzy określają innych zaślepionymi i nienawistnymi .''

nie ma to jak hipokryzja...Zgadzam sie z agatakoniak .Tylko smiech nam pozostal :D

ocenił(a) film na 1
luckygirl23

Dostałaś ode mnie uprzejmego kosza na innym temacie i teraz zaczynasz mnie prześladować.
Odpuść sobie złotko. Jestem zajętym kawalerem.

Naturalnie, że tylko rechot wam pozostał....

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 8
HRA

przesladowac?Nie no skad.Sam komentujesz filmy ktorych nawet nie widziales a oceniasz.A najgorsze jest to ze oceniasz tez ludzi a nie filmy.

Lepiej sie smiac niz plakac nad ludzka glupota :)

ocenił(a) film na 1
luckygirl23

raz to nawet dałem w mordę zboczeńcowi , który zgwałcił moją sąsiadkę. Samego gwałtu nie widziałem ale i tak go palnąłem na wszelki wypadek

Musisz jakoś przeboleć moje dziwactwa i przestać mi dokuczać. Tym bardziej ,że na dokuczanie psotnych panienek jestem szczelnie zaimpregnowany.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego rechotania. :)

ocenił(a) film na 6
HRA

Jestem kobietą (one pewnie też się nie liczą nie? są tylko po to, by płodzić dzieci i zadowalać mężczyzn, prawda? tak jak te rozpieszczające cię damy? XD) Twoje piękne życie to ułuda. Oszukujesz swoje sumienie, wmawiając sobie, że jesteś porządnym człowiekiem, którym nie jesteś.. Jeszcze mi powiedz, że Hitler to twój idol... naprawdę dyskryminujesz Żydów? przecież Jezus Chrystus, twój zbawca, też był Żydem... "katoliku".

ocenił(a) film na 1
agatakoniak

no sam nie wiem. Bardziej przypominasz mi Scottowego Aliena niż kobietę, ale nie będę się spierał.
Damy mnie rozpieszczają bo i ja je rozpieszczam { to zupełnie naturalne} . Może i tobie tak się w życiu trafi ,że ktoś cię będzie rozpieszczał. Tylko nie wyjeżdżaj mu z tekstami o Hitlerze, bo kopnie cię w zadek zniesmaczony twoim brakiem godności.

Pozdrawiam serdecznie po katolicku.

ocenił(a) film na 6
HRA

Jestem kobietą w najczystszym znaczeniu twego słowa, zapewniam cię :) Jakby ci to ładnie powiedzieć... nie zamierzam się zadawać z kimś twojego pokroju, więc wzmianki o Hitlerze nie będą potrzebne :)

ocenił(a) film na 1
agatakoniak

Jak kobieta zaczyna zapewniać o swojej czystości osobę z, z którą niby nie chce się zadawać to znaczenie tych słów jest zupełnie odwrotne.

Po prostu masz na mnie chrapkę i taka jest prawda.

ocenił(a) film na 6
HRA

Przejrzałeś mnie, kowboju XD Jak ty to robisz? Pewnie jesteś jakoś uzdolniony, co?
Myślisz, że gdybym miała na ciebie chrapkę, to bym tak cię krytykowała?

ocenił(a) film na 1
agatakoniak

właśnie tak byś mnie krytykowała o czym powyżej już ci wspomniałem między wierszami.

Nie masz się czego wstydzić. Młode panny często tak reagują. Udają lekceważenie a marzy im się płomienny romans.

idz już spać złotko.
Dobranoc

ocenił(a) film na 6
HRA

Płomienny romans? Tak, pewnie tak, tylko nie z tobą.

ocenił(a) film na 1
agatakoniak

na to nie masz żadnych szans.

ocenił(a) film na 6
HRA

Nie potrzebuję się piep*zyć z podgatunkiem ludzkim, więc i tak żadnych szans nie potrzebuję.

ocenił(a) film na 1
agatakoniak

takie menelskie teksty w niczym ci nie pomogą. Miejże trochą honoru i odpuść sobie.

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 6
HRA

Tak, tak...

ocenił(a) film na 1
agatakoniak

ale co "tak, tak" ? Zajrzałaś do slownika i już wiesz co to znaczy honor ?