Powiem tak, film mnie zaskoczyl i to na plus, pani Pffeifer wiadomo zagrala wysmienicie, a i pan Kutcher po raz pierwszy pokazal, ze potrafi grac. Jak dla mnie film bardzo dobry, polecam wszystkim.
Ps. Pani Pffeifer wyglada niesamowivie jak na ten wiek.
Zgadzam się. Film wart polecenia. Co do Ashtona : Nie kumam jak w nie których filmach można tak świetnie zagrać, a w niektórych być tak beznadziejnym, że po 10 minutach filmu chcę się go wyłączyć )To jest chyba ' fenomen' Ashtona.
rzeczywiście Ashton zagrał świetnie podobnie jak Pfeiffer, film na pewno godny polecenia!
Nie wiem, czy obejrzeliśmy ten sam film.
Wytrwałam tylko godzinę, dalej nie dałam rady, a zazwyczaj łatwo się nie poddaję.
Zdecydowanie odradzam, ten film nie nadaje się dla nikogo i nawet gwiazdy (przebrzmiałe) w obsadzie go nie ratują. Kathy Bates jest świetną aktorką, aż żal było patrzeć, jak rozmienia się na drobne. Kamera koncentruje się przez 90% procent czasu na pozbawionej wyrazu i znamion inteligencji twarzy Ashtona Kutchera, ale więcej charyzmy niż on ma jego żółto-czarna czapeczka. Jego gra - godna politowania. Najpierw chciało mi się śmiać, potem się zirytowałam, a w końcu oko mi się przymnknęło. Kompletnie niewykorzystany ciekawy i wzruszający temat.
Może kiedyś dobrnę do końca, ale na razie moja ocena wynosi 3/10.
Gwarantuję, że jestem osobą w pełni dojrzałą i dorosłą. Z pewnością zawyżam średnią wieku użytkowników Flimwebu. A komentuję, bo lubię dobre kino i dyskusje o nim. Denerwuja mnie za to nagminne tutaj osobiste wycieczki.
Oceniam ten film na 3 i mam pełne prawo do wyrażenia mojej opinii, choćby po to, żeby ustrzec potencjalnych widzów przed zmarnowaniem czasu i pieniędzy. Skoro usnęłam oglądając film, nie świadczy to o nim zbyt dobrze.
Możesz krytykować mój gust, bronić filmu, który ci się spodobał, ale po co, njłatwiej wyjść z założenia, że osoba pisząca negatywny post to dziecinna ignorantka. Czekam na sensowniejsze argumenty, które przekonają mnie do obejrzenia końcówki od "Dorośnij"!
Sa gusta i gusciki, jak wiadomo o tych sie nie dyskutuje, ja juz tez dawno skonczylem 21 lat, mimo to uwazam, ze film jest godny obejzenia. Dolores sproboj ponownie podejsc do tego filmu tylko z wiekszym dystansem. Pozdrawiam
Chapeau bas za te guściki.
Dobrnęłam do końca i pomimo dramatycznego zakończenia zdania nie zmieniłam.
Nadal oceniam ten film jako wtórny, pretensjonalny i źle zagrany.
Mam porównanie, obejrzałam sporo filmów o podobnej - nie identycznej - tematyce (żal po stracie najbliższych, romans z niedopowiednim/młodszym partnerem), które mogę ze spokojnym sumieniem polecić zamiast "W obliczu przeznaczenia". Teraz przychodzą mi do głowy takie tytuły: "Drzwi w podłodze","21 gramów", "Samotny mężczyzna", "Biały pałac", "Lektor" czy chociażby polski "Tatarak".
Trudno, przykro mi bardzo ze film ci sie nie spodobal, ale gratuluje dotzrwania do konca. Pozdrawiam