Bardzo dobre kreacje Crowe i Di Caprio. Ostatnio zachwyca mnie ten aktor chociaż musze przyznać że po Titanicu go zaszufladkowałem. Film trzyma w napięciu i jeśli ktos tak nie uważa to pewnie w ogóle nie uważał podczas oglądania albo zwyczajnie za wolno myślał by wyłapać wszystkie szczegóły. Świetna akcja i fabuła. nic nie przerysowane, wszystko trzyma się kupy nawet wątek romansu, na który wydawać by się mogło nie ma miejsca w takim filmie, został zgrabnie i nie nachalnie wpleciony. No i ten drugoplanowiec Mark Strong. Rewelacyjny! Widzieliście go w innych filmach. Ja na razie w RocknRoa, Sherlock, i właśnie tu i za każdym razem wypadał fantastycznie. Polecam ten Film
cieszę się że ktos również to dostrzegł bo zwykle uwaga skupia sie na Crowe i DiCaprio. Jeśli jeszcze nie widziałaś to polecam szczególnie Rock n Rolla. Strong stworzył tam równie ciekawą kreację.
muszę przyznać, że nie mogłem go poznać w tym filmie. Właściwie cały czas się zastanawiałem czy to on czy też może inny aktor, ale w końcu postawiłem, że to musi być ktoś inny, a tu bach koniec filmu i na końcowych napisach niespodzianka:) Świetna rola, faktycznie najlepsza z całego filmu i z tych co widziałem obok Kickassa najlepsza Stronga.