6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

1/10

ocenił(a) film na 1

Wg mnie dno !
Tak nudny film ze szok. Przysnelam na nim , a to o czyms swiadczy.
Pewnie teraz wszyscy sie na mnie rzuca, ale to moje zdanie i koniec !
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
_Mika_a

No chyba miałaś rację z tym rzucaniem się, szczególnie jeśli chodzi o fanów filmu :)
Nieno, żart. Ja się na ciebie nie rzucę, powiem tylko swoje zdanie.
Myslę, że ty się nie interesujesz Wszechświatem, astronomią. Są jednak takie osoby (w tym ja ^^), które się tym interesują i na pewno dla nich film ten był bardzo ciekawy. Ja oglądałam go z zapartym tchem i muszę przyznać, że to świetny film,. Efekty specjalne DOSŁOWNIE nie z tej Ziemi.
No nic, dla tego jest nudne, dla tego ciekawe. Tak już jest.
Pozdro!

_Mika_a

_Mika_a, to faktycznie o czyms swiadczy skoro zasnelas... - ze bylas zmeczona, niewyspana etc. ;)

Szacunek!

ocenił(a) film na 4
artoor

Popieram, film był nudny, oczekiwałem czegoś więcej...ale tak to jest w tym gatunku, nie każdy reżyser potrafi dokonać czegoś zaskakującego. Zdecydowane 5/10 Niestety więcej nie mogłem dać!

Pozdrawiam fanów klątwy 4;)

e_robertos

Witaj e robertos. Sądze że jest to całkiem niezla ocena jak na ten film. Niestety dalem sie uwieść tej amerykańskiej tandecie, wiem naiwny jestem ale lubię od czasu do czasu pooglądąć takie dno zatem moja ocena wynosi................(w tym momencie bija werble;)) ...........6:D

e_robertos

Witaj e robertos. Niestety dalem sie uwiesc tej amer tandecie. Od czasu do czasu lubie taka tandete i to bywa niekiedy zgubne. Zatem moja ocena wynosi....................(w tym momencie niesmialo acz zdecydowanie bija werble;))....................6 :D
Pozdrawiam fanklub KLATWY 4:D