obejrzałem zwiastun i naprawdę zachęcił mnie on do obejrzenia filmu.Jednak całośc jest dla mnie nie zadowalająca.Niby pokazane fajnie tu sie nie można czepić.W pierwszej połowie jeszcze w miare ciekawy jakaś tajemnica sie czai,ale w drugiej części przynudnawy,nierozwinął się.No i oczywiście misja musiała sie powieśc jak to bywa w amerykańskich produkacjach.Podsumowując jak dla mnie obejrzec i tyle ,nic specjalnego.
"No i oczywiście misja musiała sie powieśc jak to bywa w amerykańskich produkacjach."
w typowych amerykańskich produkcjach ktoś wraca ;) poświęca się jedna osoba a większość załogi, albo przynajmniej jeden wraca do ukochanej ;) nie doszukałeś się w tym filmie niczego więcej poza głównym wątkiem misji? a portrety psychologiczne postaci? poczucie winy, obowiązku, poświęcenie czy gotowość zabicia kogoś by ocalić innych? Egoizm jak u zastępcy kapitana, "opętanie" Słońcem- to co wymieniłem to i tak mała część tego filmu. Obejrzyj go jeszcze raz, bo film to nie tylko fabuła, która moim zdaniem jest nap