6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

Beznadzieja

ocenił(a) film na 1

Film głupawy i beznadziejny. Beznadziejna realizacja chyba dla 3 latków, nic nowego ten film nie wprowadza, żadnych nowych scen których wcześniej juz nie było, "Wyprawa do jądra Ziemi" 5x lepsza, napisy beznadziejne i nieczytelne nie da się chy czytać. Ekran tak sie trzęsie że się wymiotować chce.

ocenił(a) film na 8
aga119

Wyprawa do jądra ziemi lepsza? No...jak ktoś lubi patos...
I dopowiem coś na temat tu omawianego filmu: Ta produkcja jest inna! Żaden inny film sci - fiction nie stara się zobrazować widzowi to co się dzieje po drugiej stronie ekranu. Zapewne ci się nie spodobał bo oczekiwałaś więcej akcji...ale ten film na akcje nie stawiał ale na "coś nowego". I podał to jak na tacy...

ocenił(a) film na 7
Paveluss

Łoooooooo na Boga!!! Rozumiem że jakby napisy były ok to film byłby lepszy? Tekst z gatunku faworytów do tytułu "debilizm roku".

ocenił(a) film na 8
aga119

To prawda, napisy byly beznadziejne, moze specjalnie dali takie zolte zeby podbic klimat filmu (przymruzanie oczu jak bysmy na slonce patrzyli).

No wyprawy na slonce jeszcze nie bylo:) Ale jak juz wczesniej pisalem, dla mnie film byl calkiem ciekawy.

ocenił(a) film na 8
tresh_3

No nie, u mnie napisy były w porządku...znaczy białe :P

ocenił(a) film na 9
Paveluss

napisy?? akcja tak mnie wciagnela ze nawet nie zwrocilam na nie uwagi ;)

ocenił(a) film na 9
aga119

"..."Wyprawa do jądra Ziemi" 5x lepsza..."
beueheheheh

ocenił(a) film na 7
aga119

Wyprawa do jarda ziemi 5 xlepsza??? Buhahaahahaha.... Ta załosna hollywoodzkam bezsensowna papka gorsza od ambitnego europejskiego filmu sf? Ech.. Az sie komentowac tego nie chce. Zero dobrego smaku po prostu.