6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

Filmek Ten Mialem Ogladac Juz Na Wakacjach... Ale W Czasie Podrozy Plytka Sie Zlamala I Niestety Musialem Sobie Odpuscic... Na Szczescie Znalazlem Go Na Sieci Dopiero Dzisiaj Z Czego Jestem Niezmiernie Zadowolony... 1:40H Mozna Poswiecic Moim Zdaniem Nie Sa To Stracone Minuty W Zyciu, Film Oglada Sie Z Ciaglym Napieciem Uwielbiam Takie Filmy Wszystko Wydaje Sie Ok Ale Zawsze Jest Jakies Ale... Poprostu Bomba Ten Filmik Jest Juz Dawno Przeze Mnie Oczekiwanym Filmem Od Dawna Nie Ogladalem Takiego Kina Jestem Bardzo Zadowolony... W Przyszlosci Moze Wydarzyc Sie Podobna Sytuacja Oczywiscie Nie Mowie Ze Teraz Ale Jesli Ziemia I Ludzie Przetrwaja Te Tysiace Lat Byc Moze Slonce Naprawde Bedzie Potrzebne A Bedzie Umierac I Co Wtedy? Narazie To Film Typu SF Ale W Przyszlosci Bedzie Realne To Co Dzis Jest Nie Osiagalne... No Coz Nie Bedziemy Spekulowac Ale Jest To Mozliwe :) Polecam Go Z Calego Serca I Jesli W Kinach Beda Takie Filmy To Nie Bedzie Szkoda Wydawac Pieniedzy ;) Pozdrawiam Wszystkich :)