6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44305
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

Każdy fan s-f powinien go zobaczyć.Super klimat,muzyka,dobre aktorstwo.Film nie nudzi.Chociaż miejscami przypominał mi "Ukryty Wymiar" ;).Polecam mocna 7.

Może i efekty specjalne są, ale zakończenie kupy się nie trzyma. Wystarczy obejrzeć ostatni kwadrans filmu by zobaczyć jak się zakończy, bo film się wlecze nad jednym wątkiem. Chętnie opisałbym zakończenie filmu by wyjaśnić niespójność wydarzeń pomiędzy załogą a mieszkańcami ziemi, ale posypały by się na mnie gromy ze strony użytkowników "Filmwebu" że opowiedziałem cały film.

Tomik_4

tylko spróbuj zaspojlerować a dostaniesz banana.

ocenił(a) film na 4
chieminsky

Nie widziałem, ale o ile znam kino to bohaterscy amerykanie ocalą (jak zwykle) świat przed zagładą. Opis zapowiada cieniznę, ale może warto spróbować?

pimi6

Oglądałam w kinie z chęcią obejrze teraz po raz drugi.Świetne zdjęcia,fajny klimat,muzyka.

aggama

Film ogląda się super w kinie, również polecam, ewentualnie na minimum 40", słoneczko robi wrażenie, no i wprawia w zadumę i podziw. Z mojej strony -8/+7

Podpisuje się pod opinią,dawno nie oglądałem filmu który tak mocno przytwierdziłby mnie do fotela,ma on sporo minusów ale w zalewie obecnej tandety w 3D wypada naprawdę świetnie.

użytkownik usunięty
Razor_2

Film będący zaprzeczeniem takiej tandety w 3d... Twórcy Mass Effect powinni się wzorować na nim jeśli chodzi o ujęcia słońca - prostota przekazu...