6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

Zdecydowanie polecam. Moglbym sie tu rozpisywac nad zaletami i wadami (malo) ale nie chce mi sie;p

Wiec dam linka z wypowiedzia, ktora bardzo madrze opisuje sens filmu (SPOILER) :

http://www.filmweb.pl/topic/617538/bez+rewelacji...niestety+-+6%2C5+10+%3Cspoile ry%3E.html

ocenił(a) film na 8
Kephir

To miło, że ktoś potrafi to docenić:}
Chyba uwierzę, że na filmwebie można czasem z ludźmi normalnie podyskutować.

ocenił(a) film na 6
Kephir

Kephir, skoro Tobie się podobało, to jednak skuszę się na "Sunshine" :]

ocenił(a) film na 7
milczacy

Nie gwarantuje ze Ci sie spodoba ale wg mnie naprawde warto isc. (a wiem ze masz dobry gust). Oczywiscie nie nastawiaj sie na horror ale interesujacy film s-f z elementami thrillera. A sam film jest jak ta bomba. Powoli sie rozkreca a na koncu wybucha. A wybuch jak to wybuch jest troche chaotyczny ale kazdy moze tam cos wydobyc.

ellaine bardzo ciekawie piszesz, tylko za rzadko i nie mam skad brac motywacji zeby isc na film;p

ocenił(a) film na 6
Kephir

"a wiem ze masz dobry gust"
Ojej.... ale mi się miło zrobiło :) :) Połechtałeś moje ego :D

"Oczywiscie nie nastawiaj sie na horror ale interesujacy film s-f z elementami thrillera." Po zwiastunie właśnie czegoś takiego oczekiwałem po Sunshine, więc tym bardziej z chęcią zobaczę ten film.

Dzięki. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Kephir

Dzięki wielkie:].
A to dlatego, że jak wspominałam, filmweb nieco mnie przeraża;p
Ale jak widać zdarzają się pozytywne wyjątki:]

ocenił(a) film na 6
ellaine

Na filmwebie jest w gruncie rzeczy ok. Ale np. na Onet czy inne tego typu portale lepiej nie wchodzić :D

ocenił(a) film na 8
milczacy

Hehe, no skądś musiało się wziąć powiedzienie "Jesteś głupi jak komentarz z Onetu";)
Mało na Filmwebie piszę, ale sporo czytam i czasami naprawdę rączki mi opadają;p