6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

...naprawde nie trzeba geniusza rezyserii żeby zrobic cos fajnego z takiego tematu. Dlaczego prawie zawsze filmy SciFi dziejace sie w kosmosie albo mające bezposrednio cos wspolnego z fizyką są tak tragicznie spi3rdolone ? Dlaczego w tym filmie nic sie nie trzyma kupy i dlaczego wydaje mi sie ze jest to film telewizyjny a do tego niedokonczony i na predce zmontowany ? Mnie to zawsze dziwi że produkują film za miliony dolarów a nie zatrudnią konsultanta, chociazby pierwszego lepszego studenta fizyki ktory interesuje sie kinem i nie pozwolą mu zredagować filmu pod kątem kwasów i piardów ktore biją na kilometr i są poniżej krytyki...mysle ze za kilka krat browaru niejeden studencina by sie tego podjał wiec budżet nie musialby znacząco wzrosnąć. Ci co piszą tam w innych tematach że film ma duzo z Bogiem wspolnego i w ogole jest o czym dyskutować, ja pier, masakra :(

ocenił(a) film na 10
kotlet

Nie zatrudniaja studentow BO TO KURWA JEST FILM ROZRYWKOWY A NIE DOKUMENT, film rozrywkowy, jak chcesz realiow to obejrzyj dokument albo poczytaj ksiazke 'o fizyce'. Ludzie wbijcie sobie do tych 'naukowych' lbow ze to jest film rozrywkowy a nie dokument. Pozatym jest w nim wiele 'zacnych' wartosci ktorych naukowcy nie docenili m,in, poswiecenie, milosc itp. Mozna do Was pisac jak do sciany... Wyluzujcie.... naukowcy :).

ocenił(a) film na 10
kotlet

Nie zatrudniaja studentow BO TO KURWA JEST FILM ROZRYWKOWY A NIE DOKUMENT, film rozrywkowy, jak chcesz realiow to obejrzyj dokument albo poczytaj ksiazke 'o fizyce'. Ludzie wbijcie sobie do tych 'naukowych' lbow ze to jest film rozrywkowy a nie dokument. Pozatym jest w nim wiele 'zacnych' wartosci ktorych naukowcy nie docenili m,in, poswiecenie, milosc itp. Mozna do Was pisac jak do sciany... Wyluzujcie.... naukowcy :).

kamil_d444

Zacne wartości ktorych naukowcy nie docenili - ultra żenada, lol !
jakby ci to tutaj powiedziec...żeby skrocic wywód to wbij sobie do głowy że jesteś kołkiem ;)

ocenił(a) film na 10
kotlet

nakrec lepszy film, wtedy pocaluje ciw w reke, a twoje wywody na moj temat splywaja po mnie.

ocenił(a) film na 10
kotlet

drogi kotleciku jaki jest Twoj ulubiony film sf ?

kamil_d444

Chyba nie mam ulubionego ale z tego co ogladalem ostatnio podobał mi sie "A Scanner Darkly" oraz "Donnie Darko"
Z klasyki to oczywiscie: "Odyseja 2001" , "Blade Runner" , "Aliens"

Gdybym pod groźbą mial wybrać tylko jeden ulubiony film to moze "Blade Runner"
"Sunshine" plasuje sie w kategorii "Ultra-Chujnia-SciFi"

ocenił(a) film na 10
kotlet

dodam ze mi tez podobaja sie wymione przez ciebie filmy oprocz odyseji bo dla mnie to syf