6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

przeciętny film. Aktorstwo nie powala, efekty jakoś specjalnie też nie, a scenariusz na poziomie Prison Break ;(
Denerwujące zdjęcia, które powinny być dynamiczne ale wyraźne, były chaotyczne i totalnie niewyraźne...
Jeśli "Pojutrze" nagrodziłem 7, które mimo swoich minusów, przyjemnie się oglądało, to już "W stronę słońca" zasługuję na mocno naciągane 6.
Nie polecam, szkoda czasu.

ocenił(a) film na 4
era

Albo nie... Daje 4. Nie ma się co nad płytkim gównem litować.

era

Fakt słaby chociaż pomysl calkiem fajny. Myślę,że Gorge lucas zrobił by z tego cos znacznie lepszego.

ocenił(a) film na 4
adammarzenka

Nie, nie George Lucas a Ridley Scott ;)
Scott by nadał filmowi klimatu, bo wątek z tym Pinbackerem był bardzo gówniany... W zasadzie niepotrzebny, bo reżyser sobie z nim nie poradził.

era

Wątek z Pinbackerem był gówniany? Raczej genialny. Widać że ty w ogóle konwencji horroru nie czujesz bo chociaż Sunshine horrorem żadnym nie jest to ma kilka naleciałości gatunku który Boyle uwielbia.

ocenił(a) film na 4
Witcher

Raczej gówniany...
Zero klimatu, nazywanie choćby sekundy tego filmu horrorem lub nawet jakimiś naleciałościami, to obraza tego gatunku.
Wątek z Pinbackerem był cholernie podobny do "Jasona X", a tego "filmu" nawet nie chcę sobie przypominać, bo po co psuć dzień, zważywszy na to, że to Sylwester...