6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44305
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

Ja ten film może mieć niższą ocenę od gniotu Resident Evil 2? Naprawdę uważacie, że RE2 jest lepsze od Sunshine? Comeon! Rozumiem że film mógł was zawieść w kwestii realizmu, ale nie powinien on (realizm) być chyba głównym kryterium oceniania filmów ;) Gra aktorska była IMO dobra, muzyka też dobra, zdjęcia dobre, zabawa przy oglądaniu (pod warunkiem, że nie wyszukuje się w każdej scenie baboli) - dobra. A RE2? Taka totalna porażka nie ma prawa mieć oceny wyższej od Sunshine! Właśnie przez takie przypadki oceny na filmwebie nie mają dla mnie większej wartości, dlatego nie boli mnie to specjalnie, jeno dziwi bardzo.

ocenił(a) film na 9
Samael

To jest filmweb i są tu ludzie i ludziska (no i trole). Więc ja już powoli się przyzwyczajam, że dobre filmy często przegrywają ocenowo z papkami dla mas. Takie życie. Chociaż można się zdenerwować jak się widzi dajmy na to ocenę remaku "The Eye" z Albą, a ocenę np "Ruin", "Black Water" i innych horrorów. Z "Sunshine" jest tak samo. Ogólnie nie rozumię czepiania się tego filmu jeśli chodzi o prawdopodobność. Wychwala się wszędzie inny film sf jakim jest "Ukryty wymiar", który jest jeszcze głupszy i na dodatek słabo zrobiony. Najlepiej się ocenami nie przejmować bo często są one mało wiarygodne.