6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44305
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

boze jaki szajs

ocenił(a) film na 2

nic dziwnego ze o nim cicho......... było i jest.
TOTAL PORAŻKA.
MIAŁ MALINY?

schiz

miał maliny ? Możesz objaśnić co miałeś na myśli to pisząc?

max_38

Złota Malina to taka nagroda przyznawana najgorszym filmom i aktorom, którzy najsłabiej wypadli w jakiejś produkcji danego roku, przyznają też za najgorszy duet i takie tam...

DagnaMara

a czy to jest istotne jakie ma recenzje czy nagrody ?Myślałem że jest to miejsce gdzie można wyrazić swoje zdanie a nie powtarzać opinie innych "krytyków". Czy nie może podobać sie film który dostał malinkę ?Schizowi nie może gdyż uważa sie za wytrawnego krytyka :) Ale gdy trzeba dwa zdania napisać to albo składnia nie taka albo treść idiotyczna lub admin go blokuje za obrazę innych lub wulgaryzmy. Wszystko co ma do powiedzenia to " TOTALNA PORAŻKA" . Ale dlaczego ? Pewnie dlatego że paru przed nim tu tak napisało. Przeczytał jakąś recenzję i powiela cudze zdania. Własnej wiedzy nie posiada więc też jest mu ciężko ją z siebie wydobyć. Ale gdy już jakieś wypociny spłodzi to broni ich jak lew. I to jak !!!! Mnie tu obraził już kilkadziesiąt razy. Uważajcie na niego gdyż on ma nie do końca wszystko w główce dobrze poukłane

max_38

też miałam okazje przeczytać gdzieś wypowiedzi schiza i popieram przedmówcę. Schiz bywa nerwowy i jest pozbawiony elementarnych zasad dobrego wychowania.

ocenił(a) film na 2
Izabela_19

trzeba odać mię do zoo, shroniska dla wszawych psuf lup ewętułalnie do domu starego dziecka HAHA

schiz

zoo będzie idealne

max_38

Też tak uważam, wiele filmów dostaje Maliny a i tak się ludziom podobają, np: Brad Pitt i Tom Cruise dostali Maliny za najgorszą parę za "Wywiad z Wampirem", a Sandra Bullock dostała Malinkę za "Wszystko o Stevenie" w tym samym roku co Oskara za "Wielki Mike" - śmiechu warte...

ocenił(a) film na 8
schiz

jakieś argumenty przeciwko temu filmowi posiadasz, chłopcze o małym rozumku?

ocenił(a) film na 2
Kamecha

chłopcze o małym członku..........z takimi nie gadam

ocenił(a) film na 4
schiz

Kamecha chyba dystrybuował ten film, że tak zaciekle broni geniuszu tego gniotu.

ocenił(a) film na 2
drazik

nie, on na kleczkach modli sie do kazdego filmu z napisem sci-fi, zwlaszcza gdy jest tyle w tempie zwolnionym kawalkow.
że az rozwolnienia dostałem. pan słońce mnie gonił!