dno totalne
calkowita strata czasu , jak takie cos wogule mozna nakrecic ?!
zdecydowanie nikomu nie polecam
Zastanawiam się dlaczego ludzie , którzy nie mają wyobraźni i nic ciekawego do powiedzenia piszą takie bzdurne posty j/w ?!!. Podjął bym dyskusje z "mxgts" na temat filmu "Sunshine " lecz gdy zobaczyłem , że typ ocenia "J.I.Joe" jako arcydzieło, a "Sexmisji" daje jedynkę to stwierdziłem iż należy unikać polemiki z takim "pustakiem". Osobiście jak dla mnie "W stronę słońca" jest rewelacyjnym filmem jak większość produkcji Dannego Boyla. Moja ocena 9/10 Polecam serdecznie fanatykom kina SF.
O tak... : ) Ja tego filmu zawsze bronie, oglądam go przynajmniej raz do roku, ze względu na klimat a przede wszystkim muzykę, która jak cholera chwyta mnie za serce.
Jeden z najgorszych filmów jakie w życiu obejrzałem, chyba po raz pierwszy miałem ochotę wyjść z kina w trakcie projekcji!!!
A ja polecam - jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu.
Klimat, muzyka, piękne widoki - to główne zalety tego obrazu. No i jest po prostu epicki - ciarki przechodzą :)
Niestety nie wszyscy poznają się na geniuszu tego dzieła - wyrazy współczucia.
PS Gdzieś tutaj na forum jest temat który założyłem i w którym wyjaśniam czemu tak sądzę ;)
Może i ma 'Klimat, muzyka, piękne widoki ' ale scenariusz kładzie ten film na łopatki. Większych idiotyzmów chyba w żadnym filmie nie widziałem. Lubie klimaty sf, ale Sushine to totalne nieporozumienie!!!