6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

dno totalne
calkowita strata czasu , jak takie cos wogule mozna nakrecic ?!
zdecydowanie nikomu nie polecam

ocenił(a) film na 8
mxgts

Jak widać można.
Film serdecznie polecam!

ocenił(a) film na 9
mxgts

Zastanawiam się dlaczego ludzie , którzy nie mają wyobraźni i nic ciekawego do powiedzenia piszą takie bzdurne posty j/w ?!!. Podjął bym dyskusje z "mxgts" na temat filmu "Sunshine " lecz gdy zobaczyłem , że typ ocenia "J.I.Joe" jako arcydzieło, a "Sexmisji" daje jedynkę to stwierdziłem iż należy unikać polemiki z takim "pustakiem". Osobiście jak dla mnie "W stronę słońca" jest rewelacyjnym filmem jak większość produkcji Dannego Boyla. Moja ocena 9/10 Polecam serdecznie fanatykom kina SF.

thembiec

O tak... : ) Ja tego filmu zawsze bronie, oglądam go przynajmniej raz do roku, ze względu na klimat a przede wszystkim muzykę, która jak cholera chwyta mnie za serce.

ocenił(a) film na 2
mxgts

Jeden z najgorszych filmów jakie w życiu obejrzałem, chyba po raz pierwszy miałem ochotę wyjść z kina w trakcie projekcji!!!

ocenił(a) film na 9
mxgts

G I Joe -10 i wszystko jasne.

ocenił(a) film na 10
mxgts

A ja polecam - jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu.
Klimat, muzyka, piękne widoki - to główne zalety tego obrazu. No i jest po prostu epicki - ciarki przechodzą :)
Niestety nie wszyscy poznają się na geniuszu tego dzieła - wyrazy współczucia.

PS Gdzieś tutaj na forum jest temat który założyłem i w którym wyjaśniam czemu tak sądzę ;)

ocenił(a) film na 2
Apophis_

Może i ma 'Klimat, muzyka, piękne widoki ' ale scenariusz kładzie ten film na łopatki. Większych idiotyzmów chyba w żadnym filmie nie widziałem. Lubie klimaty sf, ale Sushine to totalne nieporozumienie!!!

ocenił(a) film na 10
Neo84

Jakich idiotyzmów? Nie patrz na ten film jak na film dokumentalny.

ocenił(a) film na 8
mxgts

a mnie klimat porwał. Film zrobił na mnie dobre wrażenie.

mxgts

mxgts jeśli ten film ci się nie podobał proponuję obejrzeć Pokemon Film Pierwszy

ocenił(a) film na 8
mxgts

nie najlepiej to o Tobie świadczy...