6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

wspanialy

ocenił(a) film na 7

piekna,porywajaca,tajemnicza muzyka.aktorzy tez wzbudzaja sympatie i ciesza oczy, efekty dobre, czego wiecej chciec? pomysl nowy, fajny i ciekawy.to, ze sa jakies tam niedociagniecia nie swiadczy, ze to kicz, bo wcale nim nie jest. moim zdaniem wspanialy( nie najlepszy na swiecie, ale still:)

majeczka46

mi sie film tez podobał podobnie jak muzyka .:)

nenyaaaa

czy ktos wie kiedy bedzie w dobrej jakosci w necie

nenyaaaa

A orientuje sie ktos moze CO to za muzyka? Bo tez mi sie baaardzo podoba:) Szczegolnie ta z zwiastuna.

ocenił(a) film na 10
majeczka46

"aktorzy tez wzbudzaja sympatie i ciesza oczy" jasne! szczególnie wtedy gdy planują i głosują kogo zamordować żeby starczyło tlenu :) Przesympatyczni.
Mnie się film podobał, klimatyczna muzyka, trzyma w napięciu - chociaż spodziewałem się sukcesu misji, to nie byłem do końca pewien, no i największy plus dla reżysera, że z myślą o amerykańskim widzu nie było "powiewania flagą" i innych kretynizmów (patrz Misja na Marsa).

ocenił(a) film na 7
majeczka46

Bardzo slusznie Majeczka. Film bardzo dobry mimo kilku niedociagnięc. chcialbymz wrocic uwage, ze to film europejski, nie amerykanski. To i tak cud, ze miał tak mało błędów. A przeciez Europa nie ma za bardzo doswiadczenia w sf.