6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

zastanawiałem się dlaczego większość naprawde genialnych filmów dostaje na tej stronie takien niskie noty.teraz po przeczytaniu sporej ilości komentów już wiem.Oglądają je sami idioci albo naprawde polskie społeczeństwa jest aż tak tępe.

ocenił(a) film na 9
Bozo_GT

Sami idioci może nie... ale w morzu krzykaczy jedna mądra głowa pływać też nie będzie...
Zarówno komentarzy jak i ocen na filmwebie nie ma sensu traktować poważnie. Rzadko odzwierciedlają poziom filmów, znacznie częściej poziom głosujących...

ocenił(a) film na 10
Bozo_GT

Dlatego nie warto polegać na ocenach i oglądać filmy które społeczeństwo powszechnie odrzuca. Można się pozytywnie zaskoczyć. Sunshine jest takim zaskoczeniem dla każdego który szuka arcydzieła i rozumie, że nie jest to twarde sci-fi i nie można go oceniać w takich kryteriach.

ocenił(a) film na 10
Apophis_

ha! Bingo:)) zgadzam się z przedmówcą w 100%:))

użytkownik usunięty
Bozo_GT

Polacy to przede wszystkim ignoranci. Odpowiedzmy sobie na kilka pytań:
1. Dlaczego w Polsce nie ma normalnych dróg?
2. Dlaczego w Polsce są najdroższe opłaty za elektryczność w UE?
3. Dlaczego w Polsce są najniższe wydatki na rozwój nowych technologii w UE?

A oto odpowiedź: Bo 90% Polaków ma w du#ie dobrobyt swojego kraju i lepiej nim/nam pławić się w korupcji, nepotyzmie i alkoholizmie. A jak ktoś próbuje się wyrwać z tego szamba to go nazywają zdrajcą. Oto sarmacko-pijacka duma. Z takim podejściem do życia nie dziwi mnie także ich/nasze podejście do kina.

Ludzie, jak czytam Wasze opisy to aż ciepło się na sercu robi że są w tym kraju ludzie myślący... :)
Pozdro 4 All ! !