PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306183
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

Czy nie widzicie moze jakiegos podobieństwa tych dwóch filmów . W obydwu filmach jest robot , i to podobny tylko że w '' WALL-E'' jest mały a tam był większy.

krzysztof92_1992_2

Zapomniałem dodać że one jak by takie same są

ocenił(a) film na 10
krzysztof92_1992_2

Tylko roboty są podobne...fabuła nie...ale i tak moim zdaniem to megazżynka...nie przeszkadza mi to jednak!

ocenił(a) film na 9
krzysztof92_1992_2

Nie, ale w Wall-E ma podobne gąsienice i charakterystyczną głowę. Środek i ręce są inne (ale i tak każdemu się kojarzy, mi też).

Dla porównania:
http://blogs.sfweekly.com/thesnitch/johnny5isalive.jpg

ocenił(a) film na 10
krzysztof92_1992_2

jesli nawet to i tak z checia obejze,,, potraktuje tojako kontynuacje krotkirego spiecia :D

ocenił(a) film na 10
krzysztof92_1992_2

NIby podobieństwo jest bo to w końcu są roboty.. ale w krótkim spięciu nie bylo Eve :)
Ja ide na 100%

krzysztof92_1992_2

Nom, te filmy są w pewnym sensie podobne. Na pewno chodzi oto, że obydwa roboty są takie same :) 100% podobieństwa :).. Ale moim zdaniem animacja "WALL.E" bardzo udała się autorom :).. Pozdrawiam

krzysztof92_1992_2

A nie kojarzy wam się rambo z Komandosem? I tu i tam jest Tępak z wielka lufa, ten ma 2 nogi i drugi też, ten ma kupę sterydów w masie mięśniowej i drugi też, jeden i drugi cierpią na brak mózgu! to przecież megazżynka!

A tak na marginesie wszystkie istniejące roboty wyglądają mniej więcej identycznie: Gąsienice mała odstająca głowa cienkie manipulatory...