PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306183
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

Ten kto jest znieczulowcem nic nie rozumie. Piękny film, najlepszy z produkcji.
Polecam dla uczuciowców. Oni może zrozumią...

ocenił(a) film na 8
seph

Film animowany inny niż pozostałe produkcje,mało dialogów,gra postaci mówi o wiele więcej,zauważyłem to dopiero po ponownym obejrzeniu tego filmu,mimo iż nie jestem miłośnikiem "romansideł" to zapewne nie raz oglądne sobie ten film:)

użytkownik usunięty
Smoczy

ten film jest po prostu uroczy i rozczulający; popłakać taż można;)

ocenił(a) film na 9

podczas każdego oglądania tego filmu płaczę przynajmniej dwa razy ;) nazwijcie mnie uczuciową melancholiczką, ale film jest dla mnie po prostu rewelacyjny :)

ocenił(a) film na 5
seph

sam uważam się za uczuciowca i raz po raz zdarza mi się ryczeć na filmach, ale akurat wall-e średnio do mnie trafia. do połowy jest ciekawy ze względu na nietypowy sposób narracji, dalej robi się przewidywalny i nudnawy.

ocenił(a) film na 10
seph

Bezedura! Znieczulica to moje drugie imię, a ten film cholernie, ale to cholernie mi się spodobał :P

ocenił(a) film na 10
seph

Cudowna bajka, bardzo ciepła i rozczulająca. Strasznie mi się podobała......... i nawet łza popłyneła :)

marcinka84

Kurczę, momentami to mi łzy napływały do oczu.
Piękna bajka.

ocenił(a) film na 9
seph

zdecydowanie, ten film trafi raczej do osób wrażliwych.
W niektórych momentach aż gniecie wnętrzności, a oczy szklane robią się same.

Czasami

Chcecie obejrzeć wzruszający film animowany to polecam "Stalowego giganta"

ocenił(a) film na 10
seph

Już dawno żadna animacja nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. Oby więcej podobnych :)

użytkownik usunięty
seph

No ładny i wzruszający,taki ciepły.Nie można mu odmówić jeszcze dobrego humoru.
Podobał mi się,może jakby było więcej dialogów albo jakiś rozmów byłby ciekawszy.

ocenił(a) film na 10
seph

Popieram, film jest przepiękny i też na nim płaczę. Najwięcej na scenie tańcu w kosmosie. :)