PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306183
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

Bo ktoś wiedział, że PIXAR stworzy za jakiś czas coś nowego, coś lepszego... arcydzieło
PRZECIEŻ TO NAJLEPSZA ANIMACJA WSZECH CZASÓW!!! Czego jej brakuje? Mistrzowie od Pixara nadali Robotom nasze uczucia w ten sposób, że człowiek w kinie po prostu gotów jest zakochać się w pięknej Ewie. Wszystko jest tak perfekcyjne, że łezka się w oku kręci

Scena, w której wall i Ewa latają w przestrzeni to istny majstersztyk. Wypracowana scenariuszowo do perfekcji... tak przejmowałem się losem wall.e'go, że po seansie przez 20 min miałem go przed oczyma. Końcowa scena również rewelacja

Pytanie do tych, którzy dają filmowi (nie mówię animacji bo jak animacja to on nie wygląda :P) którzy dają filmowi 8/10. Czego brakuje tej produkcji do arcydzieła? Jaką ma wadę?

Z czystym sumieniem daje na portalu siódmą ocenę 10/10

ocenił(a) film na 10
fifa114

Popieram, popieram! Choć dla mnie ratatuj również było rewelacyjne. Podobnie zreszta jak auta i finding
nemo :) A scene w kosmosie chetnie bym jeszcze raz zobaczył, wiec pewnie w przyszłym tygodniu jeszcze raz
sie na to wybiore :) A później trzeba skombinowac wersje oryginalną:D:D pozdrawiam :)

fifa114

Bez przesady. Może to najlepsza KOMPUTEROWA animacja, która jak dotąd powstał, ale na pewno nie animacja w ogóle! WALL.E jest bliski arcydziełu, naprawdę bliski, ale... Żebym nazwał coś arcydziełem, to coś musi zmienić moje życie.

ocenił(a) film na 10
fifa114

A mnie jednak bardziej porwali "Iniemamocni" i wciąż to ten film uważam za najlepszy ze stajni Pixara. "Toy story" (obie części) tez postawię przed "Wall.Em", może przez sentyment. "Wall.E" miejsce trzecie.