PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306183
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

Jedno wielkie nie porozumienie, co to był za gniot oooo my god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
THE_KAZAMA_MASTERS

kiedy zaczniecie myśleć nad lepszymi prowokacjami i przestaniecie psuć oceny filmom? Przecież to nikogo nie rusza

ocenił(a) film na 10
THE_KAZAMA_MASTERS

Za dużo forum onet.pl ;)

THE_KAZAMA_MASTERS

Porażką to może i jest.... ale tylko ta wypowiedź, chyba stronki kolego pomyliłeś ... -_-

ocenił(a) film na 10
THE_KAZAMA_MASTERS

A mi sie podoba samokrytyka, żeby tak szczerze pisać o swoim poczęciu i tego konsekwencjach...

THE_KAZAMA_MASTERS

ten film to porażka..dla osob, którzy są za bardzo ubodzy intelektualnie:P

ocenił(a) film na 9
marcincok

Wiesz, jakby nie patrzeć, to masz rację.....a takich "ubogich" intelektualnie to jest teraz trochę w naszym pięknym kraju...nie wspominając już o niektórych członkach naszego kochanego rządzu, czy pseudogwiazdkach sceny muzycznej:P

marcincok

popieram :) a waale to bajka ale przyjemna wiec :*

LaLeCzKaA

nie oglądałem i mam nadzieję, że dobry, bo zamierzam iśc. A założyciel tematu za dużo naoglądał się rozlewu krwi w hellsingu i teraz takie romantyczno humorzaste bajki 3d go irytują ale po co takie zdanie pisac na wstep, stary sam się prosisz o negatywne komentarze ale przynajmniej powiedzial co mysli choc wydaje mi się że tylko napsalto po to żeby popatrzec na reakcje (przynajmniej znam takich typów) pozdr.

THE_KAZAMA_MASTERS

Och, biedactwo! Ja cię dosknonale rozumiem. Więc TO zobaczyłeś? Mam radę: wynieś lustra z domu.

ocenił(a) film na 9
THE_KAZAMA_MASTERS

nie karmić trola... nieporozumienie się pisze razem, ile masz lat dziecko?

Biey

Jak to mówią BANA MU xD Nie oglądałem tej bajki ale po opiniach to mój obywatelski obowiązek obejrzeć to :)

ocenił(a) film na 10
THE_KAZAMA_MASTERS

No... gniot, bo ostrej walki nie było, dzikiego sexu brak, a język taki (nie obrażając nikogo) pedalsko grzeczny.
Jężeli śądziłeś, że taki jest Wall.E, to może i masz rację.

Uważam, że Wall.E to perełka gatunku i zdecydowanie zasługuje na 10!