Jedno wielkie nie porozumienie, co to był za gniot oooo my god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiedy zaczniecie myśleć nad lepszymi prowokacjami i przestaniecie psuć oceny filmom? Przecież to nikogo nie rusza
A mi sie podoba samokrytyka, żeby tak szczerze pisać o swoim poczęciu i tego konsekwencjach...
Wiesz, jakby nie patrzeć, to masz rację.....a takich "ubogich" intelektualnie to jest teraz trochę w naszym pięknym kraju...nie wspominając już o niektórych członkach naszego kochanego rządzu, czy pseudogwiazdkach sceny muzycznej:P
nie oglądałem i mam nadzieję, że dobry, bo zamierzam iśc. A założyciel tematu za dużo naoglądał się rozlewu krwi w hellsingu i teraz takie romantyczno humorzaste bajki 3d go irytują ale po co takie zdanie pisac na wstep, stary sam się prosisz o negatywne komentarze ale przynajmniej powiedzial co mysli choc wydaje mi się że tylko napsalto po to żeby popatrzec na reakcje (przynajmniej znam takich typów) pozdr.
Jak to mówią BANA MU xD Nie oglądałem tej bajki ale po opiniach to mój obywatelski obowiązek obejrzeć to :)