PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306208
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

rejestracja na filmwebie powinna być TYLKO dla pełnoletnich bo te dzieciaki trolle spamery robią wszystko żeby zmusić do niepotrzebnych kłótni!!!!!!! ten film jest genialny i żaden dorosły nie powie że jest słaby beznadziejny że są w 3/4 filmy piski (sic!) szurania buczenia i Bóg wie jeszcze co...żeby zrozumieć taki film trzeba być troche obytym z życiem innymi filmami itd a jak sie jest jakimś EMO które nie akceptuje tego typu produkcji tylko dlatego że innym sie podoba to lepiej sie pociąć...podsumowując Pixar po raz kolejny pokazał że potrafi stworzyć arcydzieło godne narodzenia Oscarem, poruszające serca nawet tych niewrażliwych...

ocenił(a) film na 10
Krzakkk

wiesz co ja zawsze takim dzieciom odpowiadam?

"Skoro film podoba się tysiącom ludzi a Ci nie to chyba ty masz jakiś problem"

i takie zdanie w różnych formułach powinno dobić każdego

fifa114

Albo to ty jesteś mądrzejdzy...w końcu jedną z najstarszych prawd tego świata jest to, że "większość" to idioci...
...tak więc róznie to można interpretować;)

ocenił(a) film na 10
theultimateqpa

hmm
Tak... ale jeżeli tysiące osób widzi w jednym filmie to coś a jedna osoba nagle ma z tym problem to jest chyba mało spostrzegawcza.

Opierasz się na opinii jednej osoby czy setek innych.
Darujmy sobie ten ranking... mam go w dupie. Lepiej mi się śpi

ocenił(a) film na 5
fifa114

dla mnie jeśli cos się podoba większości to jest KICZ !!!

ocenił(a) film na 5
Krzakkk

szczególnie dla ciebie żal.pl i co z tego masz że założyłeś ten temat? nikt tego nie zmieni bo ten portal jest dla wszystkich.

ocenił(a) film na 10
Krzakkk

może nie od 18, bo to przesada, ale od 15-16 już byłoby nieźle, oczywiście to tylko takie pobożne życzenie, bo i tak każdy małolat wpisałby sobie rok urodzenie 1960 czy 1080..

wishram

Nie chodzi tu o wiek,ale o dojrzałość użytkownika.Ograniczenia nic tu nie dadzą,bo by po prostu nakłamali co do swojego wieku.Dla mnie Wall-e był głęboko przejmujący i wzruszający,Ci którzy twierdzą że jest słaby to fani takich filmów jak "Dom woskowych ciał" lub czegoś w tym stylu.delikatny romantyzm i prawdziwe uczucie było realistyczne.

ocenił(a) film na 10
Wschodni_wiatr

Moim zdaniem zanim się ktoś chce zarejestrować na FW to powinien wypełnić ankietę w której oceniłby wybrane filmy. W zależności od swoich odpowiedzi zostałaby przydzielona ranga na portalu. Zależnie od rangi user mógłby oceniąć i komentować bądź być pozbawiony tych praw. W końcu jakoś tą dojrzałość też idzie prawdzić.

ocenił(a) film na 10
Forest128

Wcześniej czy później powstała by ściąga w internecie jak wypełnić tą ankiete by mieć pełne prawa.
Chyba że co kilka dni robili by nowe zestawy pytań.

ocenił(a) film na 10
jjgad

Zestawy mogłyby być losowo wybierane. Z 409021 filmów jest co losować, lub chociaż z kilkuset.

ocenił(a) film na 10
jjgad

Zestawy mogłyby być losowo wybierane. Z 409021 filmów jest co losować, lub chociaż z kilkuset.

ocenił(a) film na 10
Krzakkk

WALL.E jest uniwersalny i bardzo pouczający. Nie rozumiem komntarzy, które oceniają tą animację negatywnie. Może są już takimi rozleniwionymi grubasami z Coca Colą, nie pojumujący problemu zanieczyszczenia środowiska?
Ale ja uważam że tą bajkę powinni obejrzeć WSZYSCY bez wyjątku, bo animacja jest przeklętą przepowiednią jesli sie nie zmienimy.
PZDR
PS: Kocham tą bajkę :)

ocenił(a) film na 10
Krzakkk

ARCYDZIEŁO, ale i przeklęta przepowiednia jeśli nie zmienimy naszego zachowania.
LUDZIE, DBAJMY O NASZĄ PLANETĘ !!! Bo jest piękna :)

PZDR

Krzakkk

cholera. nawiązując do wszystkich wątków to powiem, że ukończenie 18 lat nie jest równoznaczne z dojrzałością umysłowa. Co więcej powiem, iż wielu młodszych widzów kina jest wstanie prześcignąć niejednego "dorosłego". to nie jest koniecznie zależne od wieku. a co do tego, że jeśli ktoś nie liczy się ze zdaniem większości to jest nienormalny to z cała pewnością tak nie jest. nie należy też liczyć sie koniecznie ze zdaniem mniejszości. trzeba oceniać wyłącznie według własnego gustu (!)
[o filmie innym razem]

ocenił(a) film na 10
Lisa__Rowe

Autor wątku też chyba jeszcze dojrzały psychicznie nie jest, gdyż nie rozumie, że każdy człowiek ma prawo do własnego zdania. Oczywiście przeprowadziłeś kolego ankiete, że KAŻDY dorosły pochlebnie ocenia tą animację?