Świetne kino, tradycyjnie jak się wezną za animację, to reszta świata może tylko podziwiać ich kunszt.
Bajka wzruszająca, śmieszna, z przesłaniem... anime fani mogą to takim czymś tylko pomarzyć.
10/10, za klimat, animacje, śmiech i ...łzy (z dziewczyną wrażliwą byłem tym razem ;)
Chyba najlepszy film animowany jaki dotąd oglądałem: niecodzienny, zabawny, przyjemny. Jak dla mnie do tej pory "Potwory i Spółka" były takim kluczowym filmem Pixara, ale teraz widzę, że prawdziwy majstersztyk osiągneli Wall-E'm. Zdecydowanie polecam.
A ja się w zupełności nie zgadzam. Pomysł na film fajny, ale wykonanie dużo słabsze. Momentami się dłuży, momentami jest przewidywalny, bardzo rzadko zaskakuje.
Przesłanie świetne, ale zrobić można było go dużo lepiej
podchodzilem do filmu dosyc sceptycznie ... myslelem sobie 'czy film moze byc zabawny bez dialogow?' . teraz wiem ze zylem w swiecie Shreka i innych szmir :D Wall E bezsprzecznie jest najlepsza Animacja jaka kiedykoleiwke powstala !
10/10 za to ze podczas filmu sie posmialem ale rowniez zrobilo sie mi smutno ... :)
CUDO OD PIXARA I WD ! :D