Czy ktoś z Was wie jaka jest cena 2-płytowego wydania "Wall-E" w Saturnie, Media Markcie czy Empiku? Druga sprawa: czy pudełko z płytami włożone jest dodatkowo w specjalną tekturkę, tak jak to miało miejsce w przypadku filmów "Piraci z Karaibów: Na krańcu świata" (2DVD), "Ratatuj", "Opowieści z Narni - Książę Kaspian" (2DVD), "Skarb Narodów 2" (2DVD). Jeśli tak to gdzie jest dostępne takie wydanie: Saturn, Media, Empik. Bardzo proszę o odpowiedź.
Ja kupiłem 2-płytowe wydanie Wall-e w Media Markt za 59,99zł. W Saturnie z tego co wiem cena jest podobna, a w Empiku filmy zawsze są droższe (już na pewno nowości). Niestety nie widziałem wydania Wall-e w tekturce. Co ciekawe we Wrocławiu są 2 Media Markty i cena 2-płytowego wydania jest taka sama-59,99zł, natomiast wydanie 1-płytowe w jednym Media Markt kosztuje 39,99zł, a w drugim 49,99zł. Podobnie jest z Kung Fu Pandą (oczywiście wydanie tylko 1-płytowe). Ciekawe od czego to zależy.
Pozdrawiam
Ja też sobie kupiłem wydanie 2-płytowe w MM, kosztowało tylko 10 zł więcej niż zwykłe (60 zł, zwykłe 50 zł). Podobnie było z Księciem Kaspianem. W Empiku widziałem tylko zwykłego WALL.E za 55 zł, Kung Fu Pandę za tyle samo (w MM 30 zł), Księcia Kaspiana zwykłego za 55 zł, 2-płytowego za 75 zł.