PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306217
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

osobiście nie oglądałam filmu, ale z tego co słyszałam, to przez prawie cały filmy można usłyszeć te długaśne słowa: "wally", "eva".

No więc bierzcie portfel i do kina!

>> jak ktoś oglądał to niech napisze czy to prawda ;]

ocenił(a) film na 10
my00askim

są kwestie mówione. Mianowicie rozmowy prowadzą ludzie na pokładzie okrętu oraz kapitan grany przez Cezarego Żaka. Bohaterowie rzeczywiście wypowiadają tylko swoje imiona (wall.e ; eva)

Ale całość opiera się na uczuciach i chemii, która unosi się przy seansie. Film arcydzieło

fifa114

W angielskiej wersi - którą obejrzałam, bohaterowie (główni!) prowadzą rozmowy w stylu: co ty tu robisz, czekaj, gdzie jesteś :) Opłaca się bardziej angielską wersję zobaczyć. To jest moje zdanie :) 10/10

ocenił(a) film na 8
fifa114

Tylko swoje imiona? -.- a 'nieee', 'kim jestes', 'wytyczna', 'poufne'? ;) Ogladaliscie ten film czy na podstawie reklam sie wypowiadacie?

Geohound

już pisałam, że nie oglądałam, filmu, ale tak słyszałam od kilku osób, i byłam ciekawa czy to prawda. Ale chyba w "jestem legendą" mówią więcej jak w tym z tego co widzę ;]

ocenił(a) film na 9
my00askim

Jeśli obejrzysz film, dopiero wówczas wypowiadaj się na jego temat.

natoosh

przecież zaznaczam że nie oglądałam tego filmu, i nie oglądnę, chyba że mi za to zapłacą ;]