PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306217
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

Powiem wam, że nie oglądałem tego filmu ale dałem mu 10 na zapas :P

ocenił(a) film na 7
mp_555

ha-ha-ha

ocenił(a) film na 10
mp_555

dobrze zrobiłeś.. należy mu się :P

fifa114

sądząc po waszych ocenach to na pewno mu się należy, a ja niestety już nie obejrzę bo już nie grają w kinie :/

mp_555

w mniejszych miastach jeszcze bedzie grane ;)
film wspaniały. naprawde jest na co patrzyć.

TurnMeOn

Katowice-mniejsze miasto. LOL
dzis ide na to do kina, wiec raczej jeszcze grają. i to nie tylko w mniejszych miastach, jak widać ;)

ocenił(a) film na 9
mp_555

Hmmm... a Łódź to małe miasto? :P Dziwna sprawa, u nas jeszcze jest i zapewne przez kilka tygodni jeszcze będzie...

ocenił(a) film na 10
mp_555

w Gdańsku grają O_o

mp_555

Jak można oceniać film, którego się nie widziało!? Skąd wiesz czy akurat tobie przypadłby do gustu??Albo to jest jakaś głupia prowokacja albo naprawdę autor tematu nie myśli w sposób prawidłowy...Jak można kierować się tylko zdaniem innych i dać 10 bo większość postawiła taką notę!? Ludzie coraz częściej przestają logicznie myśleć :/

silence_is_the_enemy

wiedziałam, że to prowokacja albo, że autor tematu nie myśli :P http://www.filmweb.pl/topic/871201/%C5%9Awietny.html

silence_is_the_enemy

madziu nie denerwuj się bo ci ciśnienie skoczy i co wtedy?? :)

mp_555

Zdecydowanie mu się to należy, proponowałbym jednak jak najszybciej naprawić ten błąd i wybrać sie do kina, jeżeli to w Twoim przypadku możliwe to na kopię cyfrową.

dann86

poszedł bym do kina, ale kilka dni temu przestali grać, żałuję, że nie było mnie wtedy w domu. a nie mogę sobie pozwolić na to żeby jechać specjalnie do innego miasta na ten film. ://

użytkownik usunięty
mp_555

Dobrze robisz :)

ocenił(a) film na 9
mp_555

Ja mieszkam we Wrocławiu dużym mieście i u mnie ten film jeszcze jakoś grają:P

Magdusia

Idę na ten film dopiero w czwartek (mimo, że byłam już raz), a mieszkam w Warszawie :P

ocenił(a) film na 10
mp_555

Ja byłam ma nim wczoraj i rzeczywiście cudny ;) Dobrze, że dałeś 10 ;D

ocenił(a) film na 7
mp_555

ja tez filmu nieogladalem i dalem 1 zeby sie oceny zrownaly ^^

bezskorny

osz, masz przejebane, lepiej zmieniaj ocenke prędko ^^