sądząc po waszych ocenach to na pewno mu się należy, a ja niestety już nie obejrzę bo już nie grają w kinie :/
Katowice-mniejsze miasto. LOL
dzis ide na to do kina, wiec raczej jeszcze grają. i to nie tylko w mniejszych miastach, jak widać ;)
Hmmm... a Łódź to małe miasto? :P Dziwna sprawa, u nas jeszcze jest i zapewne przez kilka tygodni jeszcze będzie...
Jak można oceniać film, którego się nie widziało!? Skąd wiesz czy akurat tobie przypadłby do gustu??Albo to jest jakaś głupia prowokacja albo naprawdę autor tematu nie myśli w sposób prawidłowy...Jak można kierować się tylko zdaniem innych i dać 10 bo większość postawiła taką notę!? Ludzie coraz częściej przestają logicznie myśleć :/
wiedziałam, że to prowokacja albo, że autor tematu nie myśli :P http://www.filmweb.pl/topic/871201/%C5%9Awietny.html
Zdecydowanie mu się to należy, proponowałbym jednak jak najszybciej naprawić ten błąd i wybrać sie do kina, jeżeli to w Twoim przypadku możliwe to na kopię cyfrową.
poszedł bym do kina, ale kilka dni temu przestali grać, żałuję, że nie było mnie wtedy w domu. a nie mogę sobie pozwolić na to żeby jechać specjalnie do innego miasta na ten film. ://