PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306183
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

rewelacja

ocenił(a) film na 9

animacja rewelacyjna :) pixar jest niesamowity...na początku wydaję się być nudna, bo prawię nic nie mówią i jest tylko dowcip sytuacyjny:), ale po krótkim czasie wszystko się wyśmienicie rozwija. można się pośmiać i nawet wzruszyć ( chodzi o czułe kobitki :)) poza tym ta bajka ma przesłanie, nie będę pisał jakie, idźcie do kina to zobaczycie. po raz pierwszy od 5 lat nie żałuję kasy wydanej na kino. gorąco polecam !!!!!!!!!!
P.S.
nie zabierajcie dzieci, bo będą się nudzić :)

ocenił(a) film na 9
LCSPL

Moim zdaniem odwrotnie, początek jest super, bardzo wzruszający, smutny. Gdy akcja przenosi się na statek to robi się już bajka taka typowa jakich widziałem wiele, czyli jakieś śmieszne gagi itp. (no oprócz super sceny z tańcem w przestrzeni kosmicznej).
Początek filmu mnie bardziej poruszył niż nawet sama końcówka, co nie znaczy, że była zła.
Pierwsze wrażenie zanim trafili na statek było ogromne, już sobie myslałem ze wrócę i dam na filmwebie 10/10, potem film był bardzo dobry, ale po pierwszych minutach tak fantastycznych, dalsza cześć filmu wypada słabiej, może po prostu pierwsze minuty filmu za wysoko podniosły poprzeczke:) jak dla mnie:P i oczekiwałem równie wspaniałych scen co na początku.
8/10
P.S.
można śmiało zabierać dzieciaki, mój siostrzeniec (6lat) oglądnął pięknie cały film, nie wiercił się, ani nie marudził, odstawiłem mu popcorn to nawet nie zauważył, że czegoś mu brakuje, tak zajęty był śledzeniem akcji.

LCSPL

zgadzam się w 100%- Pixar jest niesamowity!