zauważyłem ze Ci co wystawiają temu filmowi 1 zakladaja konto tylko po to zeby zanizyc ocene
Znam gościa który na forum INNE chwalił się 20 tys. kont - ujawnił 500 i jakoś nie było zabronione. Mówią na niego decept:)
Proszę powiedz coś więcej na temat filmu, zastanawiam się czy na niego iść. Takie kontrowersje wzbudza.
Podobno jest jakiś tam filtr co odsiewa te oceny z mulikont,ale nie jestem w 100% pewny.
Wtedy ocena byłaby nie wyższa niż 4. Niestety nie ma i żydokomuna z PO-PIS-SLD-PSL głosuje na laurkę postkomuny.
Wydaję mi się,że ocena byłby jeszcze wyższa,bo ludzie oceniają przede wszystkim film,a postać Wałęsy zostaje do oceny indywidualnej. Dlatego jeżeli komuś tak bardzo nie podoba się Wałęsa niech chociaż da te 3 za bardzo dobrą rolę Więckiewicza.
Z tym że film jest średni. Maks 6 to jest to co mógłbym mu dać za walory artystyczne. Nie będę jednak oceniał, bo Walesy i żydosolidarności nie trawię tak bardzo że musiałbym popełnić holocaust na tym dziele, a to nie byłoby adekwatne do tych 6. punkcików.
Dla mnie był niezły,a muzyka KSU idealnie wpasowała się do tamtych czasów...zresztą nie pierwszy raz,kto zna KSU ten wie.
Czego się spodziewasz po zakompleksionych, małych i ułomnych ludziach, pełnych zawiści i nienawiści? Muszą odreagować swoje nieudacznictwo, niech sobie dają 1/10 jeśli od tego zrobi im się lepiej. Ja na ich miejscu bym się powiesił, no ale takim zawsze brak odwagi, za komuny też siedzieli pod szmatą czy pod miotłą, bo to takie konfidenciki;).