ktoś chyba nieźle dopłaca do tego projektu socjotechnicznego
Wiesz dla mnie film też nie jest rewelacją, a agencie Bolku praktycznie nie ma nic.
Odnoszę też wrażenie, ąz są błędy w dopasowaniu ścieżki dzwiękowej, do danego roku, kiedy to wówczas nie powstał dany utwór zespołu albo dana grupa, pomimo że stylistyka punk rock i new wave już byłą w kraju i też była w opozycji, podobnie jak Solidarność.
Za to jak ja byłem na seansie to były tyłumy i nie gimbusów a ludzi dorosłych, film należy obejrzeć by sobie zdanie wyrobić
Ten film to JEDNA WIELKA PROPAGANDA!!!!!!!! Ciocia mojej narzeczonej należąca do Kola Gospodyń Wiejskich pochwalila sie ze członkinie dostawaly ZA DARMO bilety do kina,opłacony został też autokar. Sponsorem byla gmina!!!!!!! Wróciła zniesmaczona. Na propagande sa pieniadze ale na szpitale to juz nie ma...
Serio ?
Byłam dosłownie przed chwilą i sala była niemalże pełna (może 5-6 wolnych miejsc). Średnia wieku - raczej powyżej 30 i 40, ale tez kilka ludzi w moim wieku (liceum, studenci).
Od początku było wiadomo, że tak będzie. Obecna władza pomału tonie, więc chwytają się wszystkiego.
Ja, ja. Gdanska dobra kina. Zapchana kina. Dziecka musza isc do kina jak za stalina. Ja, ja. Gdanska dobra kina.