PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10053406}
5,2 1,8 tys. ocen
5,2 10 1 1784
5,4 10 krytyków
Wake Up
powrót do forum filmu Wake Up

To będzie jeden z tych filmów, w którym będę kibicował mordercy. Nie pozdrawiam aktywistów!

ocenił(a) film na 4
andrzej85a

Jaki ze mnie sigma jprd, bo grupa hobbystyczna, której nie lubię, chce aby jej członkowie umarli kvrwa.

użytkownik usunięty
SnailUL

To niezłe k*rwa hobby, utrudniać ludziom życie i niszczyć zabytki oraz inną infrastrukturę xD jprdl...

użytkownik usunięty
SnailUL

kolejny kolorowy mapet!

ocenił(a) film na 4

Brachu, spójrz na siebie. Naprawdę myślisz że jesteś dojrzały z tą krwią na profilowym?

użytkownik usunięty
SnailUL

Bóg kapitalizmu? No tak...

andrzej85a

Mam nadzieję, że będzie happy end i ochroniarz przetrwa i zostanie uniewinniony.

andrzej85a

Mam tak samo. Mam nadzieję, że Alfa ochroniarz przeżyje i odjedzie ku zachodzącemu słońcu.

andrzej85a

Aktywista pozdrawia:) róbmy to jednak w zrozumieniu, nie w taki sposób. Kierując się nienawiścią stajemy się tacy jak nasi oprawcy:) Namaste młodsi Bracia i Siostry:)

andrzej85a

Mam rozumieć, że stan świadomości społeczeństwa Wam odpowiada i jawne dla każdego świadomego człowieka białe niewolnictwo tych czasów. No dobrze. Macie prawo sobie tak myśleć, bo czemu nie tylko czy nie ograniczacie się z lenistwa po prostu? Ten zrobi to za mnie tamten pomyśli za mnie, a ja będę oglądał seriale cale życie:) niesuper. Większość nieświadomych ludzi kiedy nie ma bata nad sobą tylko by leżała na kanapie:) to tak nie działa. Proponuję ewoluować i nie zostać w tyle moi drodzy nienawistni Przyjaciele:) bez odbioru!

propaganya

Odechciało mi się jakkolwiek kibicować aktywistom po ich zabawie w walkę na jedzenie.

użytkownik usunięty
propaganya

Aktywiści? Co to za twór? Popaprańcy, pajace itd. itp.

andrzej85a

Ten film jest właśnie tak nakręcony ze zamierzeniem twórców było aby kibicować ochroniarzowi. Przynajmniej tak to jest skonstruowane ponieważ o bohaterach nie wiemy kompletnie nic i ich los jest nam obojętny a postać ochroniarza została bardziej rozwinięta. 

ocenił(a) film na 6
andrzej85a

Nie znam się na aktywistach. Dla mnie to była zwykła banda debili.
Zdecydowanie byłem za grubciem.

ocenił(a) film na 7
andrzej85a

Na pohybel aktywiszczom.

andrzej85a

Dokładnie! Jestem w trakcie seansu i od pierwszych minut wyczekiwałem, kiedy w końcu pojawi się ktoś, kto ich zdejmie. Trzymam kciuki za happy end głównego bohatera (ochroniarza)!