To będzie jeden z tych filmów, w którym będę kibicował mordercy. Nie pozdrawiam aktywistów!
Jaki ze mnie sigma jprd, bo grupa hobbystyczna, której nie lubię, chce aby jej członkowie umarli kvrwa.
To niezłe k*rwa hobby, utrudniać ludziom życie i niszczyć zabytki oraz inną infrastrukturę xD jprdl...
Brachu, spójrz na siebie. Naprawdę myślisz że jesteś dojrzały z tą krwią na profilowym?
Aktywista pozdrawia:) róbmy to jednak w zrozumieniu, nie w taki sposób. Kierując się nienawiścią stajemy się tacy jak nasi oprawcy:) Namaste młodsi Bracia i Siostry:)
Mam rozumieć, że stan świadomości społeczeństwa Wam odpowiada i jawne dla każdego świadomego człowieka białe niewolnictwo tych czasów. No dobrze. Macie prawo sobie tak myśleć, bo czemu nie tylko czy nie ograniczacie się z lenistwa po prostu? Ten zrobi to za mnie tamten pomyśli za mnie, a ja będę oglądał seriale cale życie:) niesuper. Większość nieświadomych ludzi kiedy nie ma bata nad sobą tylko by leżała na kanapie:) to tak nie działa. Proponuję ewoluować i nie zostać w tyle moi drodzy nienawistni Przyjaciele:) bez odbioru!
Ten film jest właśnie tak nakręcony ze zamierzeniem twórców było aby kibicować ochroniarzowi. Przynajmniej tak to jest skonstruowane ponieważ o bohaterach nie wiemy kompletnie nic i ich los jest nam obojętny a postać ochroniarza została bardziej rozwinięta.
Nie znam się na aktywistach. Dla mnie to była zwykła banda debili.
Zdecydowanie byłem za grubciem.