Będzie jako dodatek na DVD w kolekcji GW, w pudełku slim. Za 7,99 zł.
Ano tekturka. I to marnej jakości. Wydanie zresztą też. Obraz średni, DivX, którego miałem jakiś czas temu był lepszy. Dźwięk OK, poza tym totalne zero jakichkolwiek dodatków. Film świetny, ale wydanie żałosne.
Czego oczekuję? Czegoś lepszego. Większość filmów dołączanych GRATIS do różnych czasopism ma lepsze wydania. Więc da się? Da. Nie rozumiem idei wypuszczania tego typu bubla.
Może masz rację ale trzeba się cieszyć że w ogóle ktoś zdecydował się na dystrybucję tego obrazu w Polsce. Ja naprawdę nie rozumiem dlaczego nie wyszedł ten film na DVD. Dziwny jest ten kraj.
Wyszedł na DVD kilka miesięcy temu. Wydało go Against Gravity, które dystrybuowało też wcześniej wersję kinową.
http://againstgravity.pl/baszirdvd
Zawartość wydania z "Gazety Wyborczej" różni się od samodzielnego chyba tylko reklamówkami filmowymi. Swego czasu przesłałem uwagi nt. jakości obrazu do AG, być może następne filmy będą przygotowane lepiej - tu jest ewidentny bubel obróbki obrazu, z tego co pamiętam wykonywanej nie bezpośrednio przez AG tylko na zlecenie.