byłem na filmie z dzieciakami, ale nawet one mówią ze takie bajki to one ogladaly na wieczorynke. jedyny plus ze mozna bylo popcorn zjesc. ogulnie nuda nuda nuda nie polecam chyba ze chcecie isc na cos innego to wtedy nie idzcie
Nie rozumiem, mówisz o poziomie scenariusza? Jeśli mówisz ogólnie o fantasy to pozostaje ci tylko współczuć głupoty.
"ogulnie" serio?
nie rozumiesz boś nieogarniety haha gdzie takich 'MĄDRALI' robiom to ja nie wiem ha ha
skonczylem rezyserie a ty co ? zarzadzanie ?
HAHAH
co ty wiesz o kinie czego ja nie wiem?????
Pokazujesz małym dzieciom takie sceny jak ta z pojedynku Durotana z Gul'danem? Biedne dzieci.
jeszcze jak! niech sie uczą jak wygląda prawdziwe życie żeby potem walczyły o wolną polskę
Ja bym swoich nie wychowywał w duchu walki o wolną Polskę... bo niby o co mają walczyć? O "Tusków i Kaczyńskich"? Żeby lewaki przy władzy byli? :D :D
Ale cóż, Twoje dzieci - Twoje wychowanie :)
J.Kaczynski to nie lewak ingnorancie a jak chcesz to sobie walcz o swoją Hiszpanie nie pozdrawiam.
Nie nie, wcale nie lewak ;) 500+ to w ogóle nie jest lewackie podejście, ignorancie. Zabrać jednym, a dać drugim, żeby każdy miał po równo, nie? Najlepiej zabrać tym, którzy pracują, a dać tym którzy dzieci młócą i piwsko wleją pod blokiem. Prawda, zwolenniku 500+, rent dla samotnych matek i składek na wszelkie możliwe głupoty, z których 80% nawet nie zobaczysz? Jeśli tak to walcz o swój socjalizm, również nie pozdrawiam.