i wyłączyłam film. Waliło tanią bajką, która nie odniesie sukcesu. Obraz był taki jak w darmowych grach na płycie dołączonych gratis do bakusia. Tylko, że bakusiowa grafika i fabuła była od tego zdecydowanie lepsza. Jakie te postacie były szkaradne... Zdecydowanie filmy na youtubie w jakości 144p są piękniejsze.
Pierwsze sceny nie wyglądały za dobrze. Wypowiedzi płytkie jak basen dla dzieci. Jako iż nie gram w Warcrafta to w ogóle nie wiedziałam co kto i kim kto jest. Klimatu nie było, fabuła wciągała jak zepsuty odkurzacz z czasów PRL. Co tu dużo powiedzieć, nie polecam 1/10.
Inaczej opisać nie mogłam, bo na forum wypowiedzi "nie podoba mi się" jest multum. Zachciało mi się być oryginalną.
niech zgadnę, oglądało się w słabej jakości w internecie? Film właśnie ma premierę więc się domyślam. Polecam blue ray 1080p film wygląda genialnie, efekty i cgi na najwyższym możliwym poziomie, odpowiada za to Industrial Light & Magic (najlepsi na swiecie).
Nie wiem jakie trzeba miec iq zeby nie wiedziec o co chodzi, wszystko jest wyjasnione nawet niezbyt subtelnie tlumacza jak "dla debila" kto kim jest, 10 razy powtarzaja kim jest strażnik..