Link nie działa, i w sumie to mógł być jakiś żart bo na zagranicznych stronach cisza, a to że pierwszy news pojawił się na polskiej stronie jest tak prawdopodobne jak to że jutro Polska będzie top 1 gospodarką na świecie.
Nie ma tam żadnej nowej informacji, wszystko co tam jest napisane było już wiadome od kilku miesięcy.
Czytałeś wogóle ten artykuł ????? Bo ja tak . Ma przecież świeżą datę publikacji ten artykuł , to ma WIELKIE znaczenie .
https://www.youtube.com/watch?v=McaV4Ua-QMA
Czy ty sobie teraz jaja ze mnie robisz ? Co z tego że ma świeżą datę publikacji skoro jak już pisałem wcześniej wszystkie informacje tam zawarte były wiadome już przynajmniej od dwóch miesięcy. Poszukaj sobie na internetach jak mi nie wierzysz, na tych zagranicznych stronach oczywiście.
Nie robię z ciebie jaj wogóle , skoro ten artykuł ma świeżą datę publikacji, znak to że ; Są zawarte nowe informacje . A te informacje które wcześniej czytałeś nie dokońca, potwierdzającymi info .
Ale co ty teraz chcesz mi udowodnić ? W tym artykule nawet nie ma linku do źródeł, więc gdyby to miało być jakieś nowe info to nie zbyt rzetelne. Problem w tym że TE INFORMACJE NIE SĄ ŚWIEŻE. Dałbym ci teraz jakieś linki do źródeł ale wykaż się choć odrobiną intelektu i sobie sam poszukaj.