PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115995
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

to ja chcę Starcrafta i Diablo w kinach:)

ocenił(a) film na 6
obleh

Film nie musi być dobry, wystarczy, że będą zyski, a Starcraft będzie w drodze.

obleh

Diablo 1 :) najlepsza gra Blizza moim skromnym zdaniem.

użytkownik usunięty
obleh

Dlaczego miałoby się nie udać? Wszystkie znaki na ziemi wskazują iż będzie naprawdę zacnie. Pytanie tylko: jak bardzo zacnie?

Po prostu nie widziałem jeszcze dobrego filmu na podstawie gry komputerowej. Może tym razem się uda.

Tu jest podobno 10 najlepszych, ale to i tak słabe filmy.
http://www.telegraph.co.uk/technology/picture-galleries/7750829/Top-10-films-bas ed-on-video-games.html

użytkownik usunięty
obleh

Same słabiaki.

obleh

Ja chce ekranizacji
-Dragon age
-Nową wersje Tomb Raidera
-Mass Effect
-Diablo
-Resistance
- God of War
-Nową wersje Mortal kombat
-I coś w stylu Star Wars Knights of the Old Republic

użytkownik usunięty
wort801

podpisuję się stokroć razy :)

użytkownik usunięty
obleh

uda się :) myślę że jest potencjał

użytkownik usunięty
obleh

Starcrafta dawaj panie.

użytkownik usunięty

Pytanie tylko, po co? Na 90% film byłby tylko zlepkiem scen w cgi, z akcją pędzącą na łeb na szyje, przy maksymalnym okrojeniu charakteru postaci i płytkim przedstawieniu uniwersum. Jestem niemal pewny, że taki właśnie będzie warcraft. Niestety.

Starcraft jest już świetny jako gra, a przy obecnych trendach ekranizacja byłaby za pewne puściutką wydmuszką. Kiedyś myślałem, że może cameron albo scoot mogliby zrobić film w świecie sc, ale dziś to już mocno się zdezaktualizowało. Pierwszy robi infantylne opowiastki o smerfach w kosmosie, drugi jest zajęty zarzynaniem obcego i przygotowanie się do zarznięcia blade runnera.

użytkownik usunięty

Jeśli już czegoś chcę, co ma to być dobre.

użytkownik usunięty

*to

w sumie nie wymagam od takich filmu nie wiadomo czego ale będzie dobry dziś ludzie sami nie wiedzą czego chcą :)

ocenił(a) film na 8
obleh

Diablo bym chciał, i wiele ludzi, pewnie nawet więcej osób niż Warcrafta, aczkolwiek Starcraft nie jest aż tak lubianą i popularną grą, już film z uniwersum LoLa by sie lepiej przyjął.