PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek
ocenił(a) film na 9
sniezka_1

Taa. Pierwsza opinia z brzegu:

http://www.filmweb.pl/film/Warcraft%3A+Pocz%C4%85tek-2016-334999/discussion/Nigd y+nie+gra%C5%82em+w+gr%C4%99...,2792145

A takich jest dużo więcej.

ocenił(a) film na 7
Dentarg

o moja opinia:) no ja to tak widzę... ocena 1 to już totalne przegięcie... jest tysiące naprawdę złych filmów w których i tak można znaleźć jakieś pozytywy... Warcraft mnie nie powalił, ale jest masa w nim rzeczy które zostały zrealizowane naprawdę dobrze

ocenił(a) film na 9
Genius_87

Dokładnie :) Warcraft idealny nie jest, ale na 1 zupełnie nie zasługuje. W moim odczuciu ocena 6-7 jest uczciwa.

sniezka_1

Nie jest. Gdybym nie znał gry to może by mi się spodobał.

ocenił(a) film na 10
sniezka_1

Nie.

ocenił(a) film na 3
JohnnyRyper

Próbowałam to dzieło obejrzeć,ale nie dałam rady. Jak wam się ten film podoba, proszę,oglądajcie go do woli.

ocenił(a) film na 9
sniezka_1

W porządku :) Nie jest prawdą to, że film tylko dla fanów, bo wielu oceniło go pozytywnie w ogóle nie znając gier. Zajrzałem sobie w najczęściej oglądane przez Ciebie gatunki filmowe. Nie ma wśród nich fantasy, więc nic dziwnego, że film Ci się nie podobał. Nie ma szans by film się spodobał, jeśli widz nie lubi takiego kina.

ocenił(a) film na 3
Dentarg

To ciekawe,bo odkryłam przed chwilą,że oceniłam 110 filmów sci-fi na filmwebie. Mam prawo do swojego zdania, uważam ,że film jest słaby, w porównaniu np. z ekranizacją na podstawie prozy Tolkiena. Początkowo nawet sądziła,że to kolejna ekranizacja "Władcy Pierścieni".

ocenił(a) film na 9
sniezka_1

Sci-fi to nie jest fantasy, tylko fantastyka.

ocenił(a) film na 3
Dentarg

I Bóg z tobą,tylko daj mi wreszcie spokój.

ocenił(a) film na 9
sniezka_1

Ok, przepraszam :(

ocenił(a) film na 10
sniezka_1

No spoko. Ale nie pisz że "wyłącznie dla wielbicieli gry". Bo wielu ludziom może się podobać. Ja właściwie też nie grałem w pierwszą część gry a film mi się podobał.

ocenił(a) film na 3
JohnnyRyper

To tylko i wyłącznie moje zdanie i mam do niego prawo, jak ty do swojego.Chyba mamy tu demokrację.
Nikomu nie zabraniam iść do kina i się osobiście zapoznać z filmem.
I proponuję,żeby zakończyć na tym dyskusję,bo zdania nie zmienię.
Na marginesie, lubię obie części filmowe z Larą Croft, które są również adaptacją gry,ale są samodzielną dobrą filmową rozrywką dla każdego.

ocenił(a) film na 1
sniezka_1

Oj nie jest...

ocenił(a) film na 9
sniezka_1

brednie, nie jestem fanem gry i kocham ten film. Genialne fantasy, pozycja obowiązkowa dla fanów gry o tron i LOTR.