PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Mam nadzieję na wizualny majstersztyk, powalający widokami nierealnego świata.

adammarzenka

też na to liczę gra warcraft 3 bardzo mi się podobała wiec liczę też na film tylko boje się o wynik w kinach bo na 2015 rok będzie mocna konkurencja sam nie wiem na co iść do kina

wort801

A co, możesz iść tylko na jeden film na rok?0_o

Giuseppe_Baldini

nie o to chodzi ale o to że tyle dobrych filmów będzie w 2015 z 8 chyba

użytkownik usunięty
wort801

No właśnie. Nie do końca rozumiem decyzję o puszczeniu filmu właśnie w tym roku. Toż to rok powrotu do kin Gwiezdnych Wojen, na miłość boską, jak można liczyć na zyski...

ocenił(a) film na 3

A kto mógł przypuszczać, że Star Warsy będą miały premierę akurat wtedy, wszystkie 6 części miały ją w maju i tego terminu pewnie się spodziewano. To, ze "Warcraft" wyjdzie 18 grudnia zapowiadano o wiele wcześniej niż ustalono termin dla SW:VII. Teraz pewnie twórcy "Warcrafta" ją trochę przesuną, zapewne na luźniejszy rok 2016, choć kto tam wie :(

no właśnie i nie tylko Gwiezdnych wojen jest jeszcze kilka filmów które dużo zarobią nie będę reklamować jakie bo każdy ma inne gusta ale poprzednie cześci tych filmów co mam namyśli zarobiły dużo kasy :)

użytkownik usunięty
adammarzenka

Wizualnie prawdopodobnie film będzie miażdżył wszystko na swej drodze. O tę część filmu w ogóle się nie lękam. Bardziej martwi mnie cała reszta. No i nieco irytujący są ci wszyscy ludzie, którzy jęczą, że w filmie będzie przedstawiona Pierwsza Wojna (BO ARTHAS, BO WORLD OF WARCRAFT)...

ocenił(a) film na 7

Miejmy nadzieję, że Blizzard będzie BARDZO czuwał nad tą produkcją a najbardziej nad jej wizualną częścią bo wiadomo, że nie będzie to w formie Cinematiców, a takowa wersja zmiażdżyłaby wszystko. Bałem się też, że będzie to marnie zagrane przez aktorów jednak po informacji z Blizzconu jako że ma to być w formie Avatara, czyli technologii motion capture, odetchnąłem z ulgą. Podejrzewam, że cały ten świat ale najbardziej same postacie oraz ich pojedynki będą na najwyższym poziomie, oby tego nie spieprzyli, to będzie naprawdę HIT!