PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115892
4,9 39 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Bardzo podoba mi się Fimmel na Lothara - moja ulubiona postać :) Może być kaptalna kreacja.
Co do mojej drugiej ulubionej - Medivh mógłby być trochę bardziej dostojniejszy. Nie mam nic do Fostera, to znakomity aktor, ale po porstu nie pasuje mi tutaj totalnie.
Orkowie to i tak będzie strzelam 80% grafiki komputerowej więc ci co są się nadadzą ;) Kebbell może być niezły jako Durotan.

Zresztą, już tak długo czekam na ten film, że nawet jak będzie kicha umrę w tym kinie ze szczęścia ;)

ocenił(a) film na 9
jaskowicz

Nie zawiedziesz sie :) Fimmel daje rade z Lotharem. Bardziej przemawia do mnie niz Viggo Mortensen jako Aragorn. Fimmel jakis wybitny nie jest i ma swoja "tepa" mine ale przynajmniej gra! W przeciwienstwie do swojego drewnianego konkurenta :)

Zobaczysz, ze w filmie jest mniej CGI niz sie poczatkowo wydaje. Mimika twarzy orkow bardzo ludzka, jedynie sylwetka mocno podrasowana.

Zapraszam do poczytania zagranicznych komentarzy (widzow, a nie krytykow). Blisko 90% to pozytywy. Film swietny, na pewno lepszy niz te wszystkie Hobbity i inne xmany :)