Po zwastunach wygląda że film będzie super.Travis Fimmel w filmu idę na to.Do premiery filmu Warcraft Początek zostało 16 dni To już 10 Czerwca .Kto czeka?
Ja i 7 moich znajomych! Bilety zarezerwowane już od kilku dni. Koszulka "For the Horde" przygotowana, wszystko gotowe by przeprowadzić inwazję na Multikino :D
A do jakiego dokładnie multikina się wybierasz ? Pytam bo też wybrałem multikino i może się miniemy :D
:D Jak już mówiłem: będę miał koszulkę z napisem "For the Horde!" i zieloną, rozdziawioną mordą orka. Nie jest to markowa, Warcraftowa, koszulka, ale widać czym się wzorowali :P Będę miał też okulary na nosie.
Jakbyś mnie gdzie zauważył to pozdrów okrzykiem "Lok'tar ogar" czy coś :D Odkrzyknę to samo :D
Ale ja napisałem że się NIE miniemy. Szkoda bo fajnie byłoby rozpocząć seans okrzykiem Lok'tar ogar :D
Również śmigam na pierwszy możliwy seans 2d z napisami do multikina ale w Rybniku :) jeszcze 3 dni :(
Film na który czekam od kiedy grałem w W2 za dzieciaka, a czekam już 15 lat. Mam 24 i nadal czekam na film i nadal się jaram.
Jeszcze tylko tydzień. Miejsca w kinie już na szczęście zarezerwowane.
Ja, jestem starszy przyjacielu. Czekam z 13 lat, miejsc jeszcze zarezerwowanych nie mam, ale idę na wersje z napisami, a WoWa nigdy nie grałem.
Też idę na wersję z napisami, w WoWa chwilę grałem, ale zupełnie nie przypadł mi do gustu. Co do filmu to myślę, że nam, fanom, spodoba się z pewnością :) Ten film ma klimat Warcrafta i zupełnie nie jest cukierkowy. Będzie ok :)