PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115662
4,9 30 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Jako osoba nie siedząca w świecie Warcrafta oceniam film bardzo słabo, po pierwsze fabuła -średnia , postacie dosyć oklepane, efekty, efekty i jeszcze więcej efektów + zbroję, które wyglądają czasami na średni cosplay, ten film powinien być przeznaczony dla widza, który nie siedzi w świecie, a jest tylko dla fanów serii, więc po co robić film, który jest słaby ale i tak fani wywyższą go nad wszystkie fantasy bo to Warcraft...

ocenił(a) film na 10
adambox3

efekty to zarzut? "zbroję, które wyglądają czasami na średni cosplay" WTF Czytanie tych tematów na forum przyprawia mnie o ból głowy.

ocenił(a) film na 2
SupremeLeader

Ej przykładowy Władca Pierścieni był robiony w Nowej Zelandii i efekty były tylko tam gdzie trzeba a tutaj wszędzie green box i zbroje z plastiku idealnie wypolerowane jakby ją czyścili po przejściu każdych 20 metrów.

ocenił(a) film na 10
adambox3

"Władca Pierścieni" LOL to zupełnie inny klimat, plenery z władcy wyglądają jak ziemskie. Warcraft to baśniowy świat, musi być w cgi. Zbroje są prawdziwe, zobacz sobie filmy zza kulis. I tak mają wyglądać.

ocenił(a) film na 2
SupremeLeader

Dla mnie ten film jest mega sztuczny, ale to adaptacja świata przedstawionego a Warcraft tak wyglądał, ale jakoś nie rozumiem zachwytu nad tym filmem nic specjalnego wdg. mnie a sporo filmów fantasy i innych w swoim życiu pooglądałem

ocenił(a) film na 10
adambox3

No cóż gusta. Ja nawet nie znam uniwersum i już podoba mi się bardziej niż władca pierścieni.

ocenił(a) film na 2
SupremeLeader

a jesteś fanem gry czy po prostu film widziałeś?

ocenił(a) film na 10
adambox3

Nie grałem w gry i nie czytałem zadnej ksiazki, widziałem tylko film.

ocenił(a) film na 2
SupremeLeader

Spoko, każdy ma inny gust ja wolę krainy gdzie magia jest zapomniana a nie high-fantasy, może po wersji reżyserskiej zmienię zdanie