PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115995
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Nie wiem jakim cudem jest tyle pozytywnych komentarzy na temat tego filmu, może jak to często była agencje się tym zajmują a 2 miesiące po premierze dopiero zaczną wypływać prawdziwa komentarze tego filmu.

Grając w Warcraft III miałem więcej przyjemności z fabuły niż oglądając ten film. Z resztą nie tylko ja bo z sali kinowej w trakcie seansu ludzie po prostu wychodzili.

Film nie dorasta do pięt trylogii Władcy Pierścienie. Już bliżej mu do nędznego Hobbita.

Zoltan_3

Tak płacą ludziom za pozytywne opinie ;)

ocenił(a) film na 9
aron_4

Mi zapłacili 5zł, a Tobie?

Dentarg

Kiepsko. Mi ponad 25.

ocenił(a) film na 9
Zoltan_3

Nie wiem zupełnie jak komuś może nie podobać się ten film. Miałem przy nim więcej przyjemności niż grając w WoW:WoD. Ludzie wychodzi zadowoleni z kina, większość nawet słuchała muzyki na napisach końcowych.

Siódmy Syn nie dorasta do pięt Warcraft. Juz bliżej mu do nędznego Hobbita

ocenił(a) film na 9
Zoltan_3

A za 2 miesiące to oceniania zabiorą się ludzi, którzy nawet nie pofatygowali się do kina i obejrzą nędznego cama w internecie. To dopiero będzie wartościowa ocena.

ocenił(a) film na 10
Zoltan_3

Rozumiem że możesz byc rozczarowany, ale nie uważasz że ocena 3 to przesada? Czy może sugerujesz się ocenami pseudo krytyków? Ludzie nie mają własnego zdania, widzą że krytycy oceniają film źle to film musi być zły. Nie rozumiem jak ten film może się nie podobać, nawet jesli samo wykonanie nie jest najwyzszych lotów to i tak jest kawał dobrego fantasy. Jeśli jest lepszy od Hobbita to jak tamte filmy oceniles 1/10?

"Film nie dorasta do pięt trylogii Władcy Pierścienie. Już bliżej mu do nędznego Hobbita"

To inne filmy i nie mozna je porównywać, a jeśli już musisz to nie do całej trylogii tylko do pierwszej części : Drużyny Pierscienia, która moim zdaniem od połowy była bardzo słaba(NUDAAA), Warcraft jak dla mnie jest lepszy.

ocenił(a) film na 6
Zoltan_3

Haha czy ktokolwiek mial nadzieje, ze WarCraft dorowna LotRowi? Jesli miales taka nadzieje to z gory byles spisany na rozczarowanie, sorry.

dawid1420

A co to jest ten LOTR? Nic wybitnego .