PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115995
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

W końcu zwiastun na który czekali wszyscy gracze z całego świata. Zwiastun filmu o 20 podczas ceremonii otwarcia Blizzconu, czyli 6 listopada!

ocenił(a) film na 9
a_f1

Czekam na ten film od kiedy po raz pierwszy zagrałem w Warcrafta 2. Tyle lat czekania (będzie już z 16 lat) i wreszcie zapowiedzieli zwiastun :) Na samą myśl jakaś taka radość w sercu :D

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja też czekam na ten film od kiedy zagrałem w warcrafta 1 . Szkoda że tyle lat musieli smy czekać na zwiastun i na sam film .

a_f1

Nie moge sie doczekać tego trailera

ocenił(a) film na 7
a_f1

Świetna wiadomość. :D

a_f1

A w Polsce o której?

kamilxxx09

Wychodzi na to, że 5 rano? Jeśli się mylę, niech mnie ktoś poprawi. Cholera, jednak będę wtedy w pracy...

użytkownik usunięty
Demolka25

O 5 rano w sobotę?

Demolka25

Dzięki.

Demolka25

http://eu.battle.net/blizzcon/pl/event-info/schedule/friday

O 20 naszego czasu.

ocenił(a) film na 8
Puchy11

Dokładnie. :)

Puchy11

Aha :P Czyli tam zaczynają w piątek około 11. Właśnie dziwne mi się wydawało, że wieczorem, skoro event ma trwać 2 dni i zaczynają kilka godzin przed końcem pierwszego :P

a_f1

W tym tygodniu aż się milej do pracy chodzi, jak sobie pomyślę, że w piątek w końcu zobaczę kilkadziesiąt sekund widowiska, na które czekam tyle lat =). To będzie jak święto, trzeba się przygotować i czekać przed ekranem na tą chwilę :)

a_f1

Nigdy nie grałam, ale i tak czekam :) I rzeczywiście przeliczając na nasz czas wychodzi 5 rano.

Ciasteczkowy_Potwor18

20:00 CET czyli normalnie o 20:00 naszego czasu.

Michaeusz

No chyba że, a ja tu się meczyłam z przeliczaniem ;) I w sumie lepiej.

ocenił(a) film na 6
a_f1

https://amp.twimg.com/v/95be02fb-5e01-4bfb-8a6e-5faaedf3e6b2

a_f1

Zostały tylko 4 i pół godziny:)

ocenił(a) film na 6
obleh

to o której w końcu, dzisiaj o 20 czy jutro

Yeety21

Dzisiaj.

obleh

Będą aż tacy punktualni?

ocenił(a) film na 6
obleh

Już jest http://www.warcraftmovie.com/?redirect=off

grejfryt

Fajnie wygląda.

obleh

CGI wygląda naprawdę dobrze.. mam nadzieje, że ten film otworzy drogę ku kolejnym produkcją.. i w końcu ruszą z Diablo i Starcraftem.

obleh

CGI znakomite, natomiast co do fabuła mam obawy, jakaś miłość miedzy orkiem a człowiekiem na horyzoncie. W warcrafcie tak samo było?

użytkownik usunięty
Jinno

Akurat tak było poczytaj sobie o pierwszej wojnie Warcrafta. Albo wpisz Garona w google. :)

grejfryt

Ooo całkiem nieźle

ocenił(a) film na 5
grejfryt

CGI wygląda naprawdę... przeciętnie. Całość prezentuje się jakby posklejano cut-scenki z gry i z scenami z jakiegoś filmu fantasy. Mimo, iż wygląda to jak wygląda, odczuwał, że chyba mnie kupili. Nie oszukujmy się, ten film arcydziełem nie będzie. Typowe współczesne kino rozrywkowe, ogólnie nic specjalnego, a mimo to jakoś mordę cieszy. A ch#j tam, "oddam życie za hordę!".

użytkownik usunięty
ash_williams85

no te CGI kiepskie jak na razie

ocenił(a) film na 6
ash_williams85

widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie

ash_williams85

no orki wyglądają jak z plastikowe lalki ;/

a_f1

Zwiastunnnnnnnnnnnn !!!!!! Nareszcie. Jest zajefajny, super. Choć to dziecko ork to dziwnie dla mnie troche wyglada chociaż pewnie to z powodu że nigdy nikt w filmie nie dawał dzieci i kobiet orków.

Teraz pytanie czy film będzie ekranizowany w Polsce bo jak nie to zbieram pieniądze na wyjazd do Anglii na seans.

AdamZawojak

Mam złe przeczucie, że w Polsce puszczą ten film z koszmarnym dubbingiem.

użytkownik usunięty
muppet90

To oczywiste.

muppet90

A ja mam dobre przeczucia, poza tym dubbing nie pasuje do tego filmu :P
Choć nie wspomniano o polskim dubbingu, nie ma zwiastunu dubbingowany? Ale co to za problem w kinach wyświetlają film z dubbingiem- lub - z napisami więc? Oczywiście, że w Polsce będzie AdamZawojak, tylko że będzie trzeba trochę poczekać

ocenił(a) film na 9
Azog_7_7

Dubbing dla mnie nie pasuje do żadnych filmów ;)

użytkownik usunięty
muppet90

Nie masz czego sie bać o dubbing akurat Blizzard z ta kwestia nie nawali jeśli grasz w ich gry to wiesz o czym mówię ;)

ocenił(a) film na 8
muppet90

Dubbing może i będzie, ale wersja z napisami na pewno też się pojawi. :)

ocenił(a) film na 10
AdamZawojak

Tak na marginesie, to orcze dziecko to Thrall ;)

ocenił(a) film na 8
jaro610

Kto zna lore Warcrafta (nawet samej trójki), raczej nie powinien być zaskoczony Twoją informacją ;)

ocenił(a) film na 9
AdamZawojak

Wreszcie zapowiada się porządnie zrobiony film na podstawie gry fantasy

a_f1

Jestem graczem, a wcale nie czekałem na zwiastun, jak się wypowiadasz to mów to za siebie....

ocenił(a) film na 8
UPADLY_WIDZ

Nie. Będę się wypowiadał za graczy z całego świata i już.

a_f1

Dlaczego taki jesteś ?

ocenił(a) film na 8
UPADLY_WIDZ

Zostałem upoważniony przez Ministra Graczy do wypowiadania się w imieniu wszystkich graczy na świecie.

użytkownik usunięty
a_f1

Ten minister musi być twoim krewnym .