PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Witam chciałbym wam , pokazać zwiastun nadchodzącego filmu z dubbingiem Warcraft Początek . https://www.youtube.com/watch?v=A8A6om8sHjE , Dajcie proszę znać , co myślicie o dubbingu według mnie jest klawy .

ocenił(a) film na 8

Według mnie nie pasuje.. Ale czego można było się spodziewać ? I tak wybieram się na napisy :D

użytkownik usunięty
KeiNxD

Czemu ci dubbing nie pasuje ? Podaj proszę powody . zwiastun ma aż 101 łapek wgóre i tylko 36 łapek w dół

ocenił(a) film na 9

Kto co lubi..
Ja też wybiorę się na napisy bo dubbing w filmach mnie po prostu wku***a ;)

użytkownik usunięty
niknil20

Widziałeś może jakiś film z dubbingiem ? Ja lubie filmy z dubbingiem , ponieważ czytanie napisów mnie męczy .

ocenił(a) film na 9

W takim razie oglądaj z dubbingiem po to jest wybór. Mnie czytanie nie męczy a dubbingu nie lubię więc wolę napisy..
A filmu żadnego z dubbingiem nie widziałem bo każdy wyłączałem po 5min ;) dubbing jest dobry do bajek i filmów animowanych a nie do filmów aktorskich ;)

ocenił(a) film na 8

Każdy lubi co innego, jeżeli wolisz dubbing to ok, specjalnie po to jest robiony dla ludzi którzy wolą oglądać film w takim formacie. Dla mnie dubbing psuje realizm filmu, wole słyszeć prawdziwe głosy aktorów i ich emocje podczas grania roli. W dubbingu tego nie usłyszysz. Nikt nie odtworzy idealnie danej roli zagranej przez innego aktora. A przynajmniej jeszcze nie spotkałem się z takim dubbingiem. Owszem obejrzę ale dopiero po wersji z napisami. Lubie sobie zawsze porównać obie wersje i tłumaczenie.

użytkownik usunięty
KeiNxD

Zobacz przynajmniej zwiastun , z dubbingiem który przesłałem .

ocenił(a) film na 8

Widziałem :P Nie wypowiadałbym się gdybym nie widział :P