PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

tez macie takie wrazenie ze blizzard promuje sojusz, a horde traktuje troche jak nie chciane dziecko?

Malcolm20

Przesadzasz, ale pewnie dlatego, że w Wowie pogrywasz Hordą :D Film robią od strony Sojuszu zapewne dlatego, że tam są ludzie, a ludzie lubią oglądać filmy o sobie :D:P

ocenił(a) film na 7
Malcolm20

Blizzard pokazal w grze ze horda jest wartosciowa i w ogole bardzo fajna i mysle ze nie ma powodu zeby zmieniac zdanie w filmie pokazac nagle cos innego. Zdecydowanie przesadzasz.

Malcolm20

Ja grałam krótko, ale z tego co mówi mój kumpel, który grał w to ponad rok to Horde są uważani za fajniejszych, bo są bardziej zgrani a Alianci to dzieci neo :D Więc może skoro źle się mówi o Aliantach to film ma ich bardziej promować ;)

Ja tam oczywiście i tak byłam w Horde, bo tam są Blood Elfy, (no oprócz nich jeszcze da się grać człowiekiem ale wtedy mało to baśniowe..) ale reszta... te trupy i bizony...
Come on, people?!

ocenił(a) film na 6
Malcolm20

"tez macie takie wrazenie ze blizzard promuje sojusz, a horde traktuje troche jak nie chciane dziecko?"
gdyby moje dziecko wyglądało jak mućka, tudzież było zielone, dzikie i rzucałoby się na sąsiadów z okrzykiem "for the horde!" to też by było nie chciane :D. a tak poważnie to jak nie zobaczę w filmie Thralla to bede nieszczesliwy, oj jak bardzo. shamans ftw !

Wladca_Snow

Ja mam nadzieję, że pojawi się tam sporo postaci znanych z gry i książek. I po ciuchu liczę na to że w filmie będzie Leeroy Jenkins( główny bohater obmyśla plan ataku, a tu nagle koleś robi po prostu szarże na wroga:D)

ocenił(a) film na 7
Malcolm20

Ja się nie zgadzam... tu chodzi o to że w Hordzie 95% graczy to ludzie w przedziale wiekowym 6-15 :) Grają tylko ze względu na ciekawy wygląd postaci, po co grać człowiekiem, zbyt banalne, lepiej taurenami :] Zgrania w hordzie to żadnego nie ma.