Dlaczego? Bo jeśli oceniasz na podstawie trailera, jak wiele osób dotychczas, to powiem Ci, że nie powinieneś.
co do trailera to powiem wam, że widziałem go w kinie imax w 3d i widać ze film był robiony właśnie pod taki typ. To co widzimy w internecie a tam w okularach jest bez porównania.
powiem wam tak jest wiele filmów na ktore czekam Warcraft jest jednym z nich ale patrząc na dzisiejsze kino gdzie w ciul efektów specjalnych film wydaje sie byc plastikowy :(
Też odniosłem takie wrażenie po trailerze, ale tak na prawdę to przecież nie wiemy jaki jest ten film. I nie dowiemy się dopóki nie zobaczymy. Tyle :)
Zaraz zaraz Czyli Historia warcrafta Przepelniona Orkami , Elfami Magia , smokami i Bajkowymi Machinami wojennymi .... Powinien byc nakrecony w konwecji Melodramatu pozbawionego Akcji Efektow i Bajkowosci??? Inteligetne i Powazne argumenty wytoczyles fiu fiu ... Krytyk Pelna geba.... Rece opadaja zapewne jestes jednym z Tych ktorzy twierdza ze trylogia Hobbita byla spartolona bo nie trzymala sie ... 100 stronnicowej bajki dla dzieci ala poczytaj mi mamo a Nowy Robokop i Pamiec Absolutna byly zle i niedorastaly swoim Ponadczasowym Orginalnym i Genialnym protoplastom .