PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Co byście powiedzieli gdyby za ekranizacje wzięli się kolesie od 300.
Dla mnie film był odjechany więc raczej nie spieprzyliby takiej okazji jak chociażby król artur.....

master7171

No właśnie produkcją Wacraft Movie zajmuje się Legendary Pictures, czyli ci od 300, Batman Begins i Superman Returns ;p

master7171

Czyli to oznacza że bęndzie to gówno jakich mało bo 300 to tak komputerowe szajstwo że aż oczy bolą jak się oglonda.

Deidara

Oczy to bolą jak patrze jakie błędy ortograficzne robisz.

ocenił(a) film na 9
master7171

Jak dla mnie film 300 jest dość mocno przesadzony, szczególnie jeśli chodzi o komputerową obróbkę filmu. Jeśli mam porównać 300 z Gladiatorem czy Troją, 300 zajmuje zawsze najniższe miejsce xD

starfire_2

Deidara ma racje, 300 to zwykly szajs. Troja tez nie jest najlepsza. Gladiator jest dobrym filmem. A Warcrafta widze raczej jako kolejnego i lepszego Wladce Pierscieni, bo to uniwersum ma wielki potencjal i szkoda, ze nie bedzie on wykorzystany... bo jak znam zycie, to i Warcrafta spierdolą, niestety.

ocenił(a) film na 7
Yes19

Yes19 jak masz tak wróżyć to nie wróż wcale. A warcraft bedzie fajny nawet jezeli bedzie calkiem komputerowy bo przerywniki w grze warcraft III były bardzo fajne chociaż całkiem komputerowe i nawet caly film moglby taki być. Chociaż 300 faktycznie kiepsko wyglądało ;)