Wasza wysokość

Your Highness
2011
5,5 27 tys. ocen
5,5 10 1 27022
4,3 11 krytyków
Wasza wysokość
powrót do forum filmu Wasza wysokość

zaczęłam oglądać od 1\3 i coż, gadają ciągle o seksie. nie rozumiem, dlaczego???

ocenił(a) film na 8
dzoliful

Bo w fantasy tak to jest, że zazwyczaj nie gada się o seksie, mimo że postacie noszą bardzo stymulujące erotycznie stroje. Dodatkowo tutaj to akurat dobry powód do żartu z racji różnicy w doświadczeniu między dwoma braćmi w tej kwestii. No i też jednym z wątków jest walka z archetypem, że księżniczka to porządna dziewczyna, taka, która nie uprawia seksu przed ślubem, więc jej dziewictwo również było dobrym stereotypem do zażartowania sobie.

Roy_v_beck

nooo, coś w tym jest. nie jestem wielką znawczynią fantasy, to dlatego mnie to dziwi. :D ale muszę przyznać, ze film miał kilka zabawnych momentów.

ocenił(a) film na 7
dzoliful

Akurat nie tylko w filmie aktualnie seks jest tematem top. Patrząc przez pryzmat tego film jest zwyczajnie na czasie ;-). A jako lekka komedia (z trailerów wiedziałem czego się spodziewać) jak najbardziej dobry film.

dzoliful

Bo scenariusz pisał napalony nastolatek, któremu chyba sperma wylewała się przez uszy. Chyba tylko amerykanie mogli nakręcić takie coś.

dzoliful

Ponieważ twórcy nie potrafili wymyślić niczego innego, a jak wiadomo od dekad "sex sells", dzięki temu wiele osób nie zauważyło jak słaby pod bodaj każdym względem jest ten film.