A u Wojewódzkiego mówił, że zrobił film wedle potrzeb ludzi, że wie czego polski odbiorca potrzebuje, a tu taka lipa! Ale Czarek i tak jest fajny :) Może następnym razem...
Jak dajesz 10/10 "Strasznemu filmowi" albo "American Pie" to o czym my mamy rozmawiać.
zamknij morde sam jestes analfabeta i pedal widac ze sie osle nie znasz na filmie na 4 to jest ocena tw ryja
hehehehehe, bo cie "straszny film" postraszy, na 10 punktów odczujesz strach. A ty się znasz? Żal mi Cię chłopczykQ r w o. 10/10 "Straszny film"? i ja już nie potrzebuję argumentów innych. Jesteś płytkim odbiąrcą skoro takie produkcje ci wystarczają jak "american pie". Pewnie jarasz zioło i trzepiesz gruchę po lekcjach w gimnazjum ukratkiem, bo masz czasu trochę zanim mama cie ze szkoły odbierze. I nick? hehehehehe hercules heheheheheheheehehehe 38 to IQ ee byQ?! jaki żaL!!!!!
Na jakich ty się filmach znasz? heheheehee jesteś zabawnie żałosny, nie odpisuj już, bo dostarczasz mi rozrywki jak Tusk. Albo pisz, bo kiedy wchodzę na neta, to od razu na filmweb, żeby zobaczyć jak się pogrążasz, Teraz aż musiałem do góry przewinąć, żeby zobaczyć o co to w ogóle chodzi, bo zapomniałem o co się kłócimy i jak zobaczyłem, że o Weekend, to dopiero znowu parsknąłem śmiechem. Bronisz kiczu przyjacielu! hehehehehehehe. Co się źle dla mnie skączy? Aż mam ochote ci napisac adres, zebys się przekonala, że nie ma lekko! hercules? hhahahahahahaahahahaahahah! szmata
aaaaaahahahahahahhaahha "mam 22 lata" aaaahahahahahahaha, parówa!!!!!!!!!!!!! i ii i i i i i znam się na filmach hahahahhaha - to był najlepszy żart! "w dupe pchany przez ojca" hahahahhahaa no nie mogę, żal mi twojej mamy, bo musi żyć ze świadomością, że wykluła takie beztalencie!!!!!!!!!! Qrwa nie pisz już nic więcej wieprzu!!!
A w ogóle mój nick jest zboczony? dlaczego? żałosna imitacja człowieka!!! tak to o tobie pało!!! Palnij se w łeb, bo przeszkadzasz innym funkcjonować swoją tępotą!!! Żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe, nie czujesz tego, że się jeszcze bardziej pogrążasz? Znów mi umiliłeś wieczór. Dziękuję koleżanko....
hahahahaha ahahhahahaahhhhahhhahahahaahahaha "bo cie polamie jak bd tak rzyl jak ulom czaisz znam sie duzo lepiej niz ty terpaku" ok będziesz rzył :D hahhahahaahahhhha
Serialowi Herkules dałeś 10/10, a Xenie też 10/10 i to z serduszkiem. hahahahaah. No nie mogę. Fascynujesz mnie misiaczku, Boshe zmiłuj się nad nim, bo po prostu jest tępy, to nie jego wina, nie wie co czyni!!! I ty się znasz na filmach lepiej ode mnie ?!?!?!!? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaahahaahahahahaha. curwa jaki żaL!
ok, już dosyć pa ziomuś. hehehhe. Dałem mojemu kumplowi mój nick, żeby se poczytał pod "weekendem" i je b ał ze śmiechu jak Cie czytał. Dziękuję, że jesteś tępy, do muzeum się zatrudnij, bo takie debile, były za kamienia łupanego!!!!!!!!!
Nie wtrącam się w waszą kłótnię, tylko wyrażam swoją opinię na temat twojego ograniczenia intelektualnego ;)
I ty mówisz, że masz 22 lata? ;D
Boże haha.. dzieci w podstawówce są bardziej inteligentne.
Swoją drogą niezły paradoks, masz wąty do h3b4n za to, że ocenił na 5 "twuj ulubiony wilm" a teraz czepiasz się mnie za to, że komentuje twój styl oceniania.
Tak przy okazji, moim celem nie była krytyka twojej oceny.. ale co tam.
Jejku czuję się pociśnięty i co teraz? a już wiem..
Gówno mnie te twoje teksty rodem z gimbazy obchodzą, ale jak chcesz to pisz dalej, pośmieje się.
A ty się znasz na filmach tak? hahahah proszę cię przestań bo jesteś równie zabawny co Szczuka u Wojewódzkiego. I jak ktoś ma inaczej reagować na twój mały móżdżek skoro nie potrafisz jednego zdania bezbłędnie skleić? "American Pie 10/10" i innych argumentów mi nie potrzeba ;D Teraz możesz się przestać pogrążać z każdym wpisem.. a właściwie to nie, tarzam się całymi dniami ze śmiechu jak czytam twoje wpisy, dzięki za poprawianie humoru tępaku ;D
a ty niby znasz komandosi z navarony stary denny film na 10 zal m icb albo jakis lodt skazncow albo filadelfia zlaosny frajerze takei film,y to max 6 albo mniej
Człowieku jesteś tępym odbiorcą któremu wystarczą denne komedyjki, ale jesteś ZA tępy żeby to zrozumieć.
Miłego dnia.