PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Żenada Czarek

ocenił(a) film na 4

A u Wojewódzkiego mówił, że zrobił film wedle potrzeb ludzi, że wie czego polski odbiorca potrzebuje, a tu taka lipa! Ale Czarek i tak jest fajny :) Może następnym razem...

h3b4n

lipa to z cb nie znasz sie to cicho tam siedz

ocenił(a) film na 4
hercules38

Ach... Jaki wstyd...

h3b4n

no wstyd buraczku

ocenił(a) film na 4
hercules38

Ach... Jaki wstyd... "buraczku"

h3b4n

ty kolego nie pozwalaj sb ;p

ocenił(a) film na 4
hercules38

Ok...

h3b4n

dobrze ze sie nie stawaisz ^^

ocenił(a) film na 4
hercules38

Jak dajesz 10/10 "Strasznemu filmowi" albo "American Pie" to o czym my mamy rozmawiać.

h3b4n

a ile mam dac panie expercie

ocenił(a) film na 4
hercules38

góra 4 ziomuś :) Mimo wszystko polubiłem Cie i tak, pozdro

ocenił(a) film na 4
h3b4n

abo.... albo Ch C W D zmieniłem zdanie, sraj się analfabeto!

h3b4n

zamknij morde sam jestes analfabeta i pedal widac ze sie osle nie znasz na filmie na 4 to jest ocena tw ryja

ocenił(a) film na 4
hercules38

hehehehehe, bo cie "straszny film" postraszy, na 10 punktów odczujesz strach. A ty się znasz? Żal mi Cię chłopczykQ r w o. 10/10 "Straszny film"? i ja już nie potrzebuję argumentów innych. Jesteś płytkim odbiąrcą skoro takie produkcje ci wystarczają jak "american pie". Pewnie jarasz zioło i trzepiesz gruchę po lekcjach w gimnazjum ukratkiem, bo masz czasu trochę zanim mama cie ze szkoły odbierze. I nick? hehehehehe hercules heheheheheheheehehehe 38 to IQ ee byQ?! jaki żaL!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
hercules38

Na jakich ty się filmach znasz? heheheehee jesteś zabawnie żałosny, nie odpisuj już, bo dostarczasz mi rozrywki jak Tusk. Albo pisz, bo kiedy wchodzę na neta, to od razu na filmweb, żeby zobaczyć jak się pogrążasz, Teraz aż musiałem do góry przewinąć, żeby zobaczyć o co to w ogóle chodzi, bo zapomniałem o co się kłócimy i jak zobaczyłem, że o Weekend, to dopiero znowu parsknąłem śmiechem. Bronisz kiczu przyjacielu! hehehehehehehe. Co się źle dla mnie skączy? Aż mam ochote ci napisac adres, zebys się przekonala, że nie ma lekko! hercules? hhahahahahahaahahahaahahah! szmata

ocenił(a) film na 4
hercules38

aaaaaahahahahahahhaahha "mam 22 lata" aaaahahahahahahaha, parówa!!!!!!!!!!!!! i ii i i i i i znam się na filmach hahahahhaha - to był najlepszy żart! "w dupe pchany przez ojca" hahahahhahaa no nie mogę, żal mi twojej mamy, bo musi żyć ze świadomością, że wykluła takie beztalencie!!!!!!!!!! Qrwa nie pisz już nic więcej wieprzu!!!

ocenił(a) film na 4
hercules38

A w ogóle mój nick jest zboczony? dlaczego? żałosna imitacja człowieka!!! tak to o tobie pało!!! Palnij se w łeb, bo przeszkadzasz innym funkcjonować swoją tępotą!!! Żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
hercules38

hehehe, nie czujesz tego, że się jeszcze bardziej pogrążasz? Znów mi umiliłeś wieczór. Dziękuję koleżanko....

ocenił(a) film na 4
h3b4n

hahahahaha ahahhahahaahhhhahhhahahahaahahaha "bo cie polamie jak bd tak rzyl jak ulom czaisz znam sie duzo lepiej niz ty terpaku" ok będziesz rzył :D hahhahahaahahhhha

ocenił(a) film na 4
hercules38

hahahahahaahahahahaha

ocenił(a) film na 4
h3b4n

Serialowi Herkules dałeś 10/10, a Xenie też 10/10 i to z serduszkiem. hahahahaah. No nie mogę. Fascynujesz mnie misiaczku, Boshe zmiłuj się nad nim, bo po prostu jest tępy, to nie jego wina, nie wie co czyni!!! I ty się znasz na filmach lepiej ode mnie ?!?!?!!? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaahahaahahahahaha. curwa jaki żaL!

ocenił(a) film na 4
hercules38

ok, już dosyć pa ziomuś. hehehhe. Dałem mojemu kumplowi mój nick, żeby se poczytał pod "weekendem" i je b ał ze śmiechu jak Cie czytał. Dziękuję, że jesteś tępy, do muzeum się zatrudnij, bo takie debile, były za kamienia łupanego!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
hercules38

Zabawny jesteś ;D napisz coś więcej to może zatrudnią cię w cyrku.

McFlyPL

po co sie wtracasz jak nei z tb sie kluce

ocenił(a) film na 4
hercules38

Nie wtrącam się w waszą kłótnię, tylko wyrażam swoją opinię na temat twojego ograniczenia intelektualnego ;)

ocenił(a) film na 4
McFlyPL

a zamknij sie ty tez nie znasz sie na filmach io ci nie pasuej jak oceniam ofiaro

ocenił(a) film na 4
hercules38

I ty mówisz, że masz 22 lata? ;D
Boże haha.. dzieci w podstawówce są bardziej inteligentne.
Swoją drogą niezły paradoks, masz wąty do h3b4n za to, że ocenił na 5 "twuj ulubiony wilm" a teraz czepiasz się mnie za to, że komentuje twój styl oceniania.
Tak przy okazji, moim celem nie była krytyka twojej oceny.. ale co tam.

McFlyPL

naucz sie pisac film a nie film i twoj osle i ty nie wiesz jaki jest moj ulub film

ocenił(a) film na 4
hercules38

Polecał bym najpierw spojrzeć na swoje pismo ;)

ocenił(a) film na 4
hercules38

A może frytki do tego?
hehe

ocenił(a) film na 4
hercules38

Myślę, że stać cię na więcej.

McFlyPL

ty mylisz super xd

ocenił(a) film na 4
hercules38

Pisz po polsku.

McFlyPL

pisz po rusku

ocenił(a) film na 4
hercules38

Oj synuś synuś.. pogrążasz się z każdym wpisem ;D

ocenił(a) film na 4
hercules38

Jejku czuję się pociśnięty i co teraz? a już wiem..
Gówno mnie te twoje teksty rodem z gimbazy obchodzą, ale jak chcesz to pisz dalej, pośmieje się.

McFlyPL

a mnie gowno obchodzi co ty myslisz czlowieczku co sie nei zna na filmach

ocenił(a) film na 4
hercules38

A ty się znasz na filmach tak? hahahah proszę cię przestań bo jesteś równie zabawny co Szczuka u Wojewódzkiego. I jak ktoś ma inaczej reagować na twój mały móżdżek skoro nie potrafisz jednego zdania bezbłędnie skleić? "American Pie 10/10" i innych argumentów mi nie potrzeba ;D Teraz możesz się przestać pogrążać z każdym wpisem.. a właściwie to nie, tarzam się całymi dniami ze śmiechu jak czytam twoje wpisy, dzięki za poprawianie humoru tępaku ;D

McFlyPL

a ty niby znasz komandosi z navarony stary denny film na 10 zal m icb albo jakis lodt skazncow albo filadelfia zlaosny frajerze takei film,y to max 6 albo mniej

ocenił(a) film na 4
hercules38

Człowieku jesteś tępym odbiorcą któremu wystarczą denne komedyjki, ale jesteś ZA tępy żeby to zrozumieć.
Miłego dnia.

ocenił(a) film na 4
hercules38

Zaczynam się wstydzić za polaków w internecie..