Bardzo dobry film,rozumiem że może się komuś nie podobać,ale krytyka jest zdecydowanie
za duża,z czystym sumieniem POLECAM ten film tym którzy chcą sie w kinie dobrze bawić.
Kilka dobrze odegranych ról cżłowieku typu Frycz i wiele dobrego tekstu.a coś Ci nie pasuje?
ziomuśów to sobie poszukaj wsrod swoich przytempawych kolezków na swoim szarym blokowisku ^^
dokładnie.w ogóle w przekroju jest wywiad z Pazurą w którym zapowiada dwa kolejne filmy na razie trzeba czekać bo budżet filmu ma wynosić 25 mln za mniej nie ma zamiaru się za żaden zabierać.
masz na imie imbecyl spoko sam zgadłem ;) dalej ogladaj filmy dla nastolatków o wampirkach :D bo Twój rozwój i tak już wyżej nie pójdzie ;)(zapomniałem że pewnie masz problemy z czytaniem i po prase czy książki nie sięgasz)a dokładnie to 25milionów złotych.
Film jest zajebisty!!!
Polecam!!!
i nie ma co się spierać bo jak wszystkim to tylko "pan Tadeusz" się podoba ;]
Humor godny potępienia, głupota i beznadzieja siega w tym filmie dna Rowu Mariańskiego.
Ja nie wiem czy jest sens dyskutować z kimś kto dał taką samą notę weekendowi i mrocznemu rycerzowi...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ten "Weekend" wcale nie jest taki tragiczny. Jak kogoś interesuje powstawanie to tu jest materiał video http://oognet.pl/content/details/504
tego typu tekst swiadczy o tobie, w przeciwienstiwe do ciebie posiadam wielka wiedze dotyczaca sprzetu utrwalajacego obraz filmowy,. Interesuje sie tym, mialem okazje trzymac w łapach nie jedna kamere wiec to co mowie nie jest z dupy wyjete .
no to musisz się zareklamować Panu Czarkowi i zaproponować doradztwo w następnej produkcji ;)
bo krytykować łatwo pozdro mimo wszystko za zapał z jakim oddajesz się krytyce ;) grunt to nie poddawać się ..... na pewno nie jedną osobe pozbawiłeś własnej oceny swoim pisaniem.
jestem tylko odbiorca, widzem ! Nie musze krecic filmow zeby stwierdzic co jest kaką a co nie , to chyba proste do załapania !
to jest pusta krytyka kolego,może masz wiedze na temat sprzętu utrwalającego,lecz filmówki nie skończyłeś chyba że się mylę?Pazura jednak skończył i on już wie że skręcenie filmu nie jest proste... dla mnie osobiście ,,kaką'' są filmidła romansidła które zalewały kina i ciesze się że jednak powstają takie filmy jak ten.
skonczyl, jest bardzo dobrym aktorem, ja sie tylko zastanawiam na co poszlo 6 milionow zł ! Chyba ze wliczono w te 6 miliono koszta reklamy . http://www.red.com/experience 1700 zł dzien zdjeciowy z asystentem
jeszcze jedno, wiedzac jakie sa stawki za zdjecia, postprodukcjie, efekty plus wynajem sprzetu (w tym przypadku wybrali najtansza opcje, telewizyjna kamere hd) zaczynam sie zastanawiac na co poszlo te 6 milionow zł ? No ale tobie to zwisa jak cie po kieszeni wala i wciskaja ci kit !
człowieku Ty powinieneś wziąć polityków na celownik,tam są jeszcze lepsze przekręty ..... chcesz prawdziwego kitu to włącz obrady sejmu kiedy Tobie wciskają coraz to piękniejsze wyborcze bajki .
Bo mój prywatny wkład to jakieś 20 dychy w ten film a jak nas je*ią na podatkach? zebyśmy tak polityków potrafili rozliczać to może w tym kraju byłoby lepiej.
Własnie wróciłam z kina. Tym co mówią że dziadostwo powiem tylko tyle...umrzyjcie i zamknijcie sie na wieki... dawno tak sie nie usmiałam na filmie. Film nie jest głupi, teksty świetne, 2 główne role obsadone 100 % trafnie. Poszłabym na ten film drugi, trzeci i czwarty raz - świetna zabawa. I to dobrze że Cezary Pazura zajął się produkcją i reżyserią - w końcu obejrzymy fajne, śmieszne polskie filmy z dobrymi tekstami. I to nie prawda że klną non stop - klna mniej niż ja przez godzinę kiedy jestem zdenerwowana.