PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

8/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry film,rozumiem że może się komuś nie podobać,ale krytyka jest zdecydowanie
za duża,z czystym sumieniem POLECAM ten film tym którzy chcą sie w kinie dobrze bawić.

ocenił(a) film na 1
mj_rock

buhahahaha

ocenił(a) film na 1
mj_rock

A co ma w tym filmie ludzi zabawić, konkretnie?

ocenił(a) film na 8
Lentoo

Kilka dobrze odegranych ról cżłowieku typu Frycz i wiele dobrego tekstu.a coś Ci nie pasuje?

ocenił(a) film na 1
mj_rock

mi nie pasuje ?????

ocenił(a) film na 8
Ralph_S_

ta? to Twój problem ziomuś

ocenił(a) film na 1
mj_rock

ziomuśów to sobie poszukaj wsrod swoich przytempawych kolezków na swoim szarym blokowisku ^^

ocenił(a) film na 7
Ralph_S_

ja sam dałem 10 bo to serio jak na debiut jest genialne

ocenił(a) film na 8
michal fan

dokładnie.w ogóle w przekroju jest wywiad z Pazurą w którym zapowiada dwa kolejne filmy na razie trzeba czekać bo budżet filmu ma wynosić 25 mln za mniej nie ma zamiaru się za żaden zabierać.

ocenił(a) film na 8
Ralph_S_

popisałeś się BRAWO !!

ocenił(a) film na 1
mj_rock

ty sie popisales 25 milionami imbecylu

ocenił(a) film na 8
Ralph_S_

masz na imie imbecyl spoko sam zgadłem ;) dalej ogladaj filmy dla nastolatków o wampirkach :D bo Twój rozwój i tak już wyżej nie pójdzie ;)(zapomniałem że pewnie masz problemy z czytaniem i po prase czy książki nie sięgasz)a dokładnie to 25milionów złotych.

ocenił(a) film na 8
mj_rock

Film jest zajebisty!!!

Polecam!!!

i nie ma co się spierać bo jak wszystkim to tylko "pan Tadeusz" się podoba ;]

milexoko

to nie jest film dla ludzi którzy mają piórko w dupie (ą , ę)

ocenił(a) film na 1
gogiv1

trzeba mieć piórko zamiast mózgu żeby ten film się podobał

ocenił(a) film na 1
1ceber1

Humor godny potępienia, głupota i beznadzieja siega w tym filmie dna Rowu Mariańskiego.

ocenił(a) film na 2
mj_rock

Ja nie wiem czy jest sens dyskutować z kimś kto dał taką samą notę weekendowi i mrocznemu rycerzowi...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 8
Yaroslao

zawsze warto próbować :P

mj_rock

Ten "Weekend" wcale nie jest taki tragiczny. Jak kogoś interesuje powstawanie to tu jest materiał video http://oognet.pl/content/details/504

ocenił(a) film na 1
Neb

ciekawe na co poszlo te 6 milionów zł, zerknijcie czym oni to kręcą ^^

ocenił(a) film na 8
Ralph_S_

Ralph_S_ czekamy na Twoją Mega Produkcję :D

ocenił(a) film na 1
mj_rock

tego typu tekst swiadczy o tobie, w przeciwienstiwe do ciebie posiadam wielka wiedze dotyczaca sprzetu utrwalajacego obraz filmowy,. Interesuje sie tym, mialem okazje trzymac w łapach nie jedna kamere wiec to co mowie nie jest z dupy wyjete .

ocenił(a) film na 8
Ralph_S_

no to musisz się zareklamować Panu Czarkowi i zaproponować doradztwo w następnej produkcji ;)
bo krytykować łatwo pozdro mimo wszystko za zapał z jakim oddajesz się krytyce ;) grunt to nie poddawać się ..... na pewno nie jedną osobe pozbawiłeś własnej oceny swoim pisaniem.

ocenił(a) film na 1
mj_rock

jestem tylko odbiorca, widzem ! Nie musze krecic filmow zeby stwierdzic co jest kaką a co nie , to chyba proste do załapania !

ocenił(a) film na 8
Ralph_S_

to jest pusta krytyka kolego,może masz wiedze na temat sprzętu utrwalającego,lecz filmówki nie skończyłeś chyba że się mylę?Pazura jednak skończył i on już wie że skręcenie filmu nie jest proste... dla mnie osobiście ,,kaką'' są filmidła romansidła które zalewały kina i ciesze się że jednak powstają takie filmy jak ten.

ocenił(a) film na 1
mj_rock

skonczyl, jest bardzo dobrym aktorem, ja sie tylko zastanawiam na co poszlo 6 milionow zł ! Chyba ze wliczono w te 6 miliono koszta reklamy . http://www.red.com/experience 1700 zł dzien zdjeciowy z asystentem

ocenił(a) film na 1
mj_rock

jeszcze jedno, wiedzac jakie sa stawki za zdjecia, postprodukcjie, efekty plus wynajem sprzetu (w tym przypadku wybrali najtansza opcje, telewizyjna kamere hd) zaczynam sie zastanawiac na co poszlo te 6 milionow zł ? No ale tobie to zwisa jak cie po kieszeni wala i wciskaja ci kit !

ocenił(a) film na 8
Ralph_S_

człowieku Ty powinieneś wziąć polityków na celownik,tam są jeszcze lepsze przekręty ..... chcesz prawdziwego kitu to włącz obrady sejmu kiedy Tobie wciskają coraz to piękniejsze wyborcze bajki .
Bo mój prywatny wkład to jakieś 20 dychy w ten film a jak nas je*ią na podatkach? zebyśmy tak polityków potrafili rozliczać to może w tym kraju byłoby lepiej.

ocenił(a) film na 1
mj_rock

niestety tu musze przyznac Ci racje .

użytkownik usunięty
mj_rock

Potwierdzam

mj_rock

Własnie wróciłam z kina. Tym co mówią że dziadostwo powiem tylko tyle...umrzyjcie i zamknijcie sie na wieki... dawno tak sie nie usmiałam na filmie. Film nie jest głupi, teksty świetne, 2 główne role obsadone 100 % trafnie. Poszłabym na ten film drugi, trzeci i czwarty raz - świetna zabawa. I to dobrze że Cezary Pazura zajął się produkcją i reżyserią - w końcu obejrzymy fajne, śmieszne polskie filmy z dobrymi tekstami. I to nie prawda że klną non stop - klna mniej niż ja przez godzinę kiedy jestem zdenerwowana.

użytkownik usunięty