PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

gdyby tak Amerykanie tak nienawidzili tworcow swoich komedii i kryminalow jak my i byli
takimi niewyuczalnymi pesymistami to wiele filmow byloby zjechanych o wiele bardziej niz
polskie produkcje. Pojde na ten film, bo posiadam cos takiego jak indywidualne myslenie i
potrafie sam ocenic co jest dobre a co zle. Moze ten film jest rzeczywiscie taki beznadziejny,
ale podejrzewam, ze podobnie jak bylo z komediami Saromonowicza i Koneckiego - to, co
wyjatkowo dobre w polskim filmie, trzeba zjechac, a jak sie komus podoba to jest
prymitywem i nalezy go zjechac, bo przeciez zna sie mniej niz polscy znawcy filmu.

Wniosek: Film jest zjechany, nalezy na niego isc, zwlaszcza, jesli Cezary Pazura tchnal w to
swoje poczucie humoru ;d

ocenił(a) film na 6
de_niro_fan_500

Racja. Nie rozumiem ludzi, ktorzy nie widzieli tego filmu, a juz wieszaja psy na Pazurze. No ale cóż to jest Polska tutaj ludzie wola zrownac z blotem kogos kto juz cos osiagnal i isc na film o niebieskich ludkach bo jest w 3d.

ocenił(a) film na 1
air_hunk

heh , jestescie tacy sami.

wy bronicie Pazury nie ogladajac filmu inni krytykuja nie ogladajac filmu.

scotyy

A ty zapewne dałeś 1 nie oglądając filmu ;]

ocenił(a) film na 1
kodek

myslisz ze kazdy co dal 1/ 10 nie ogladal filmu ?! zapewniam Cie ze jest inaczej.

i nie wiem na jakiej podstawie to wywnioskowales.

użytkownik usunięty
scotyy

tsaaa gdyby tam było napisane USA zapewne dałbyś 7 albo 8 co można wywnioskować po twoich ocenach

ocenił(a) film na 1

kolejna osoba co zaglada w oceny innych filmow heh

kolezanko, zobacz ile filmow europejskich ocenilem i dopiero sie wypowiadaj

użytkownik usunięty
scotyy

niestety widzę tylko te ostatnie <beczy>

ocenił(a) film na 1

cztery ostatnio obejrzane i tylko jeden z czterech USA - nie wiem gdzie patrzysz ale nic nie widzisz :)

użytkownik usunięty
scotyy

raczej cała ostatnia strona ale skoro tak twierdzisz to pewnie masz rację :*

ocenił(a) film na 1

o czym ty dziecko do mnie rozmawiasz?

użytkownik usunięty
scotyy

kij ci w oczodół

ocenił(a) film na 1

to wszystko co masz do powiedzenia?! niewiele....

użytkownik usunięty
scotyy

aż nadto ;)

ocenił(a) film na 6
scotyy

ja wcale nie bronilem Pazury, mowilem ogolnie : Czytanie ze zrozumieniem sie klania ;p